Az lehet, de a piteknek is van elég bajuk, pont a szar anyagminőség miatt. A blokkban viszonylag kevesebb a hiba , de azon kívül minden szarrámegy elég hamar.
De van licences blokk,pl. a pitkbike-k blokkja a Honda Monkey-ból való és azt rendesen megvették gyártósorostól.
Vagy az álló hengeresek azok meg az öreg XL-ek és azt is megvették.Tudom kínától szokatlan de néha nem lopnak
már írtam itt ott de olyan hogy honda yamaha vagy akármilyen licences motor nem létezik. ez kamu , több motoros újság is meg írta már és interneten is olvastam már valahol. szóval lehet nem rossz azt nem mondom de semmi köze ezeknek a nagy márkákhoz. max annyi hogy próbálták lemásolni.
köszi
101kg száraz súly, 25 ló ha lenne alatta egy viszonylag jó futómű meg lenne alkatrészellátása, még lehet érdekes is lenne. minden esetre kipróbálnám
hello
Gyuriék elköltöztek a Füredi útra a Szuper udvarába,úgyhogy ezentúl ott keressétek őket extrákkal kapcsolatban,vett valami iszonyat bazi hegesztőgépet és itt a Mikepércsin nem volt elegendő áram a géphez
Elérhetősége:30.9859.297
A minőséggel még van azért bajuk,de már egyre kevésbé,csak azok még nem jutottak el idáig.
Vagy az álló hengeresek azok meg az öreg XL-ek és azt is megvették.Tudom kínától szokatlan de néha nem lopnak
Hallod te fent van ncore-on nem? Kéne egy meghívó Vagy nem tudsz nekem szerezni valahonnan?
101kg száraz súly, 25 ló ha lenne alatta egy viszonylag jó futómű meg lenne alkatrészellátása, még lehet érdekes is lenne. minden esetre kipróbálnám
Szerintem valami licences bringa
sok motort gyártanak az ázsiai és a latin-amerikai piacra amiről még nem is hallottunk
http://tokens.autobazar.eu/?ca...
, szerintetek ez mi? még egész komolynak tűnik képről
Gyuriék elköltöztek a Füredi útra a Szuper udvarába,úgyhogy ezentúl ott keressétek őket extrákkal kapcsolatban,vett valami iszonyat bazi hegesztőgépet és itt a Mikepércsin nem volt elegendő áram a géphez
Elérhetősége:30.9859.297