Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mér lenne szar?
Hát mert biliacél az egész.Haveromnak meg kínai quad-ja volt.Na az tényleg egy vicc,de a blokk bírta és semmi más
Nem azt mondtam,hogy jók
A minőséggel még van azért bajuk,de már egyre kevésbé,csak azok még nem jutottak el idáig.
van honda crf250-kén hirdetett kínai is valami léghűtéses blokkal.
Az lehet, de a piteknek is van elég bajuk, pont a szar anyagminőség miatt. A blokkban viszonylag kevesebb a hiba , de azon kívül minden szarrámegy elég hamar.
na akkor lehet. de a hirdetett kínai szarok 99%ának semmi köze normális motorokhoz
a Tomosban meg XT blokk van mégis szar
Legjobb ,h ki sem viszed, úgy nem lesz baja.
De van licences blokk,pl. a pitkbike-k blokkja a Honda Monkey-ból való és azt rendesen megvették gyártósorostól.
Vagy az álló hengeresek azok meg az öreg XL-ek és azt is megvették.Tudom kínától szokatlan de néha nem lopnak
szerintem ha lájtosan használod és zsír új fél évig nem lesz baja
nem rossz, csak persze nem is jó.
mer valami ríszeg drótostót írta
már írtam itt ott de olyan hogy honda yamaha vagy akármilyen licences motor nem létezik. ez kamu , több motoros újság is meg írta már és interneten is olvastam már valahol. szóval lehet nem rossz azt nem mondom de semmi köze ezeknek a nagy márkákhoz. max annyi hogy próbálták lemásolni.
még a leírás is sántít
Ezt csak azért hirdetik yamahaként, mert yamahakék, messziről látszik rajta a kínai mivolta.
igen azt Balu írta. amugy nem vagyok nagy torrentes
Mintha emlékeznék, hogy írtad te is, hogy sok motocrossos film van fent Balut tudom, hogy írta, de rád is emlékeztem azért köszi
hát nem vagyok fennt 1st.be vagy mi a neve, ez az egy ami meghívós és fennvagyok. általában piratebay meg isohunt, itt szoktam nézelődni
Csákó!
Hallod te fent van ncore-on nem? Kéne egy meghívó Vagy nem tudsz nekem szerezni valahonnan?
köszi
101kg száraz súly, 25 ló ha lenne alatta egy viszonylag jó futómű meg lenne alkatrészellátása, még lehet érdekes is lenne. minden esetre kipróbálnám
Ennyit találtam.
Szerintem valami licences bringa
sok motort gyártanak az ázsiai és a latin-amerikai piacra amiről még nem is hallottunk

http://tokens.autobazar.eu/?ca...
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
, szerintetek ez mi? még egész komolynak tűnik képről
hello
Gyuriék elköltöztek a Füredi útra a Szuper udvarába,úgyhogy ezentúl ott keressétek őket extrákkal kapcsolatban,vett valami iszonyat bazi hegesztőgépet és itt a Mikepércsin nem volt elegendő áram a géphez
Elérhetősége:30.9859.297
ja az is kurva nagy