Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igaz igaz. Lehet nem minden 400-asra, de gsxr, fzr rr exup és zxr 400 ezekre biztosan. A gumi méret meg nem hinném hogy lóerő függvényében lenne megállapítva. Szal ha gyárilag azt az xy méretet adták meg a cbr-nek, akkor nyilván azzal volt a legmegfelelőbb a menetstabilitása.
AKAROM MONDANI

130as gumit tettek alá 88 ban ! ami hihetetlenül keves...
ja 88 ba azt hitték hogy a 600as CBR alá elég a 150es gumi de nem elég az viszont nagyobb nem emgy rá. mi alá tettük az f2es 1.5ös felnijét és máris fasza 160as gumival
NA NE IZÉJ MÁ. a régi cbr re meg tán 140est tettek

pedig 100 lóerő körül volt már az is 88 ban

meg a brian a gumiember irta a gumis topicban hogy a japán sportfaszom 600as mittudomén mibe fasza 150es gumikkal mennek

most érted e ?! hogy a CBR ek pl 88 tól 2000 ig 140 -160 -180as gumit kaptak.

azt meg hogy te azt mondod a 400asokra gyárilag 160at tettek az elég erős általánosítás nem?

én is azt tennék amúgy
Hát igen, mindig az a jó amit gyárilag előírnak gumiméretet, hiszen a gyár azzal a gumimérettel garantálja a legjobb stabilitást. És nyilván alapos tesztek, vizsgálatok után adják meg az adott méretet.
nekem is volt a másik CBR en 180as de nem jó.

a superlotyóra is 160 kéne
A 400-asokra gyárilag 160-ast tettek, a 150-es nem lenne rá okés.
Én a ciberére gondoltam hogy arra kell.
Igen én sem tennék arra. Supermotyóra meg normális ez a méret.
Igen nekem még bele férhet a 150-es is akár de én nem tennék rá.
csak 160-ast. Van olyan haver aki 400 gixxer alábaszta a 180-as hátsó gumát.
Hát nem éppen szerencsés választás.
én 400 ra simán tenném a 150est. de attól is függ milyen felnid van..

nekem most per pill a KTM re kéne 160as de jelenleg 150es van rajta. viszont 4.5ös a felni pont mint a CBR be de viszont a CBR be nem tennék 160 nál kisebbet

Vááágod?
150-es kicsi a mienkre már.
160 minimum. nem?
de nekem 160as nincs
Na ilyeneket szeretnék én is ,
Megérkeztek a 2011-es Caberg sisakok! Neked van már?
www.robogoalkatreszbolt.hu
Olyan csjok ezek, hogy nem érdekli őket, ha sok fát kivágok, ha ott állnak mellettem akkor se... csak vágni jók
Jó. Akkó van.
Ami rajta van 1-2 kunmadár napot kibír oszt kíssz!
Ja vettem,de nem akarom a 4.25" ráf-ra tenni!Ha nem muszály!
Am a 150-es használtban kibaszott ritka.
Háj. Csak 160-as meg 165 -ös szlikem van. Vettél a múltkor gumit zsiráftól, v végül nem?
Hy Z!
Nincs a lomok között egy 150/70-es haszálható gumid?
Pfff.
Erdőbe fát vinni?
na jóéjt mindenkinek
ja ezt nem szeretem én se, mikor köpködnek hogy milyen régi gép. aztán közbe meg van hogy jobb mint a 10évvel újabb leharcolt gép. oszt akkor mondja nekem hogy ennyiért már drz-t vesz, akkor szoktam kérdezni hogy akkor miért is hívott?
Thanks
Qrva sok munkámban került,hogy ilyen legyen és nagggyon fasza is volt
A legtöbben nem sokba nézik ezeket az öregebb vasakat. OK futóműben már nem volt ott .De blokkilag nem kis meglepetést tudott okozni