Igaz igaz. Lehet nem minden 400-asra, de gsxr, fzr rr exup és zxr 400 ezekre biztosan. A gumi méret meg nem hinném hogy lóerő függvényében lenne megállapítva. Szal ha gyárilag azt az xy méretet adták meg a cbr-nek, akkor nyilván azzal volt a legmegfelelőbb a menetstabilitása.
ja 88 ba azt hitték hogy a 600as CBR alá elég a 150es gumi de nem elég az viszont nagyobb nem emgy rá. mi alá tettük az f2es 1.5ös felnijét és máris fasza 160as gumival
Hát igen, mindig az a jó amit gyárilag előírnak gumiméretet, hiszen a gyár azzal a gumimérettel garantálja a legjobb stabilitást. És nyilván alapos tesztek, vizsgálatok után adják meg az adott méretet.
Én a ciberére gondoltam hogy arra kell.
Igen én sem tennék arra. Supermotyóra meg normális ez a méret.
Igen nekem még bele férhet a 150-es is akár de én nem tennék rá.
csak 160-ast. Van olyan haver aki 400 gixxer alábaszta a 180-as hátsó gumát.
Hát nem éppen szerencsés választás.
én 400 ra simán tenném a 150est. de attól is függ milyen felnid van..
nekem most per pill a KTM re kéne 160as de jelenleg 150es van rajta. viszont 4.5ös a felni pont mint a CBR be de viszont a CBR be nem tennék 160 nál kisebbet
ja ezt nem szeretem én se, mikor köpködnek hogy milyen régi gép. aztán közbe meg van hogy jobb mint a 10évvel újabb leharcolt gép. oszt akkor mondja nekem hogy ennyiért már drz-t vesz, akkor szoktam kérdezni hogy akkor miért is hívott?
Thanks
Qrva sok munkámban került,hogy ilyen legyen és nagggyon fasza is volt
A legtöbben nem sokba nézik ezeket az öregebb vasakat. OK futóműben már nem volt ott .De blokkilag nem kis meglepetést tudott okozni
130as gumit tettek alá 88 ban ! ami hihetetlenül keves...
pedig 100 lóerő körül volt már az is 88 ban
meg a brian a gumiember irta a gumis topicban hogy a japán sportfaszom 600as mittudomén mibe fasza 150es gumikkal mennek
most érted e ?! hogy a CBR ek pl 88 tól 2000 ig 140 -160 -180as gumit kaptak.
azt meg hogy te azt mondod a 400asokra gyárilag 160at tettek az elég erős általánosítás nem?
én is azt tennék amúgy
a superlotyóra is 160 kéne
Igen én sem tennék arra. Supermotyóra meg normális ez a méret.
Igen nekem még bele férhet a 150-es is akár de én nem tennék rá.
csak 160-ast. Van olyan haver aki 400 gixxer alábaszta a 180-as hátsó gumát.
Hát nem éppen szerencsés választás.
nekem most per pill a KTM re kéne 160as de jelenleg 150es van rajta. viszont 4.5ös a felni pont mint a CBR be de viszont a CBR be nem tennék 160 nál kisebbet
Vááágod?
160 minimum. nem?
www.robogoalkatreszbolt.hu
Nincs a lomok között egy 150/70-es haszálható gumid?
Erdőbe fát vinni?
Qrva sok munkámban került,hogy ilyen legyen és nagggyon fasza is volt
A legtöbben nem sokba nézik ezeket az öregebb vasakat. OK futóműben már nem volt ott .De blokkilag nem kis meglepetést tudott okozni