Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akár, de vmi hosszabb light enduró túrát is el tudok képzelni
hát még az is lehet tanki?
12.e, szombati motorozásba benne vagy-e?
ideje is már
de jövőhéten egész jónak igérkezik
na akkor ez esetben nem szóltam
bár hétvégére pont szar időt mond
a jó időre való tekintettel kint van mindenki 9ig motorozni lehet
hi, nem vágom én sem...
estét!
mi ez a pangás?
Sziasztok, nem tudtok véletlenül kiadó garázst a Jerikó utca környékén 2 paripának? A válaszokat előre is köszönöm.
okézsoké, lesz még dagonya március közepén bőven, de ha ez nem lenne elég akkor tudok itt még varacskos helyeket, olyat ahova már egyedül ki se merészkedek mert multkor is szoptam úgy elakadtam egyedül...
A Hhegyre nem biztos , h kitalálok egyedül, azzal majd bevárlak.
Legyen könnyű neki a föld!
Én tavaly augusztusban temettem el az öregemet.
kicsivel drágább az uni...mindenhol legalább egy 1000-el olcsóbban találtam! nézz körbe,érdemes,jó tanácsként mondom!
universalmotoron néztem ezt a fajtát, drágább is mint a progrip meg a kiegészitők is drágábbak hozzá (lencse)
jó nekem a progrip carbon, nem akarom szétcsicsázni a kinézetem, már igyis csicsás
még iszok vagy 2 pohár vizet,körbenézek internetországba,és ha nem lesz más,akkor ezt rendelem meg még a mai nap folyamán:
http://mxmania.unas.hu/spd/mai...
nem rossz,nem rossz,elsőnek nekem is pont ugyanilyenen forgott az agyam,de havernak ilyen van,és már nem akarok ilyet...ez a prog. carbon szemüvege,a srác még valami 12 körül vette,de nem akarok hülyeséget mondani!
én most ilyet rendelek, meg még pluszba hozzá tükrös lencsét nyárra
jó, persze vannak még jók, universalmotoron van most még fasza
köszi,de nem találtam ízlésemre valót! körbe nézek, ha találok vmi jót,akkor azt küldöm képben hogy milyenre gondoltam...
Figyelem! van valaki itt debrecenben aki a "grupama" biztósítónál dolgozik vagy van megbízható ismerőse akivel tzdnék érdemben tárgyalni mert az ügyfélszolgálaton sajnos semmire nem tudnak érdemben válaszolni és már kicsit kivagyok.... ugyanis lassan fél éve húzódik az ügyem amiben nem én voltam a hibás ez meg lett erősítve bíróság álltal is!
hello
én innen rendelek most március elején, ha hozol pénzt rendelek neked is
http://robogotuning.hu/spl/353...
üdv a népnek! valaki nem jártas abban,honnan kéne vennem szemüveget ( cross ) a bukóra/hoz! ahol nagy a választék és olcsó legyen,megfizethető a paraszt ember számára!
Helló mindenki! Picit Megjárattam Dokit a garázsban a szomszédok örömére eleresztett egy két lángot! Ma 14éve hogy elhunyt az öregem NYUGODJON BÉKÉBEN!
menjél csak, de a hármashegyi dagonyát se hagyd ki jó is az csak lenne vagy 10 fok meg majd az újabb gummákal lehet dagasztani