Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oszt, hogy estél el?
ne csináld, hogy enm jössz hónap...
juj
elképesztő stabilizátor lehet benne
én meg ma olyat zakóztam, h holnapra, lehet lábra se birok állni
én vasárnapot mondtam végig h. akkor megyünk, ma dolgoztam
ott voltam , de nem jöttél
nekem meg eccer jó lenne az a fekete csaj az elején, de a távolsággal nem vagyok kibékülve. Azért én is adnék 30-at... ...két óra hosszára...
húú, eccer jó lenne 1 ilyen kamera, de a 70 ezer forintos árával nem vagyok kibékülve, 30at még adnék érte
hali
12-re kint szeretnék lenni
http://youtu.be/3va3RJXaIso
igaz kam reklám, de iszonyat jóóó
km-ert vett ki, há nem aranyos.
Tudtam 1 embert Ebesen, aki faszán megcsinálta nekem anno a vito műszerfalát, meg hallottam ,h motorműszerfalból is vett ki párezer km-et, de nem volt dolgom vele már évek óta. Ha megtudtam a számát , elküldöm mélben.
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nekem egy cagiva Raptorom van aminek minden műszere üzemel, kivéve az lcd kijelzőt. A motort így vettem, most meg szeretném csináltatni. Tudtok esetleg Debrecenben olyat aki foglalkozik ilyesmivel?
Köszi a segítséget.
Egy fickó elmegy AIDS szűrésre. 2 hét múlva jelentkezik az eredményért: - Uram, Ön homoszexuális? - kérdi az orvos. - Igen, az vagyok... - Nos, ebben az esetben várható volt: sajnos pozitív lett a teszt. Az ürge nagyon berezel: - Doktor úr, meg fogok halni? Nincs semmi orvosság? A doki gondolkodik, majd így szól: - Hát, létezik egy új gyógymód, még nem hozták nyilvánosságra, de biztos a gyógyulás. A következőket kell tennie: tegyen ki 1 liter tejet 4 napra a napsütésre, azután igya meg, egyen hozzá 5 romlott nyers tojást és fél kiló rothadt savanyú káposztát, rengeteg cseresznyepaprikával. Ezt csinálja 20 napon keresztül, és meggyógyul. Miután a pasas hálálkodva elmegy, a nővérke odafordul a dokihoz: - Na de doktor úr, miért csinálta ezt, miért nem mondta meg neki, hogy negatív lett a tesztje? - Most legalább megtanulja a kis buzi, hogy mire való a segge..
Én mán nem tévednék..lehet kicsit több idő alatt..de odatalálnék..Roli meg még csak egyszer volt
eltívedtek öt négyzetkilóméteren
Azt mondta, hogy ő mindenféleképpen megy
Há' hogy mennél? motorral...
tudod, hogy Gabi hol lakik, voltál már ott, odáig el tudsz magadba menni..utána meg Gábor vezet
Namind1. Apra remélem télleg jön.
Jaja menni kéne, de azért jobb lenne ha jönnél mert magamba nem tom h megyek
Mit gondolkozol? Gyere csak kifele, oszt hozzad retkesen a kicsit is
ÁÁÁáááá vasárnapról volt szó.
Csak azt mondtam, hogy ma nem fog fájni a kezem..vagy csak alig akkor megyek vasárnap...lehet ezt értetted félre
Hee. Nem az volt, h ma jössz?
Okés. De te mindenféleképpen mész nem?