Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van öniditós déerzé is az apróban 4kilóért, mér nem ugrasz rá arra?
így van héj mióta szar az akksi,én is mindig rugdalom a gépet
énis erősítem a lábam, jó pár hónap kellett hozzá hogy kezdjen látszódni az izom a "rossz" lábamon. most már lassan ugyanakkora lesz mint a másik
de én az erősségről ebszélek.. de 100%-ban igazad van...technikán múlik minden
Jaja vádli comb azt is erősítem.
mit egy hónap, egy félnap ...se.
Amúgy meg úgyis erősítesz kicsit..lábra is erősítesz, 1 hónap és menni fog...ha meg nem összespórolsz egy önindítóra...biztos rá lehet valahogy eszkábálni egyet
Nem erős láb kell, hanem megfelelő technika.
Én is szoptam a berggel, amig Palcsee, meg nem mutatta
Én benne vagyok..de akkor én is használom..
Dobjuk össze amink van. Nekem van pénzem meg jogsim, te meg add a jobb oldali lábad. Na?
De hát most mit tegyek ha ilyen gyenge a lábam hogy nem tudok akkorát rárúgni hogy kellő lendületbe hozzam a szerkezetet. Egész nap guggoljak le meg fel nyakamba 20 kiló súllyal?
én is
ez jó fasza nekem is bejönne . csak - .
Ha a kezembe lenne a 400 ezrem már szaladnék is érte..leszarom a jogsit...hátha meg lesz még ősszel.. Nekem is adja ez a fíííling
Én is aztmondom, h megtanulná, de sokan túl kényelmesek, meg nem szeretik a kihívást. Pedig az a fíling, odamégy egy ilyen pöpec vashoz, ódalbarugod, nagygáz , kerék..... ,
Be tudnád azt rugni..a józsiét is betudtad nem?
aztat elhiszem
Próbálnád csak a ktm-et, berget. Ha nem keresel holtpontot, nem dekózod, ott rugdoshatod, amíg csak végkimerülésben összeesel
Neked a fél lábad olyan súlyú mint én magam.
Amit ősszel néztem nyíracsádon, azt oszt rugdoshattam baszott indulni. Aztán cserébe valahogy jól bokán baszott a berúgó kar aztán még menni is fájt.
én még akkor is berúgtam mikor járni nem bírtam hazacsorogtam aztán leszedtek róla vhogy
pedig a suzukikkal nem kell trükközni, megrúgod , ast már megyis
Úúúúú heee...de fasza...
Ha nem berúgós lenne csak, azt mondanám induljunk érte azonnal. Pénz is megvan rá, minden okés.