na hogy kapják be.
3 héttel ezelőtt mentem suliba a járdán láttam hogy a sárgáról már igencsak porosra váltott lámpán a rendőrök úgy át mentek mint a siccc megkülömböztető jelzés nélkül ahogy kell, olyan mérges lettem.
Mondom kicsit bevállalósabb lennék meg hülye akkor motorral utánuk mennék leinteném őket oszt meg mondanám: Látta uram a lámpát?
És milyen színű volt?
Nincs gond 30.000.
és még így is köszönje meg.
az igen haver nem vagy semmi.
Bár ha belegondolok mikulás felvonuláskor én ugyan ezt csináltam.
én 110 km-ert mentem, de még lehet hidegebb is volt mint 2 fok.
Nyíregyházán a Hunyadi utcán haladva a Bocskai u felé (a volt Domus vagy Európa hotel irányából) kamerákkal figyelik a sárgán! való áthajtást a zsernyákok.
Igen a sárgán!:50 e ft!
Megyek, ha nem kell Szegeden dógoznom, lehet el tudom halasztani a jövő hétre , meg ha valahogy kijönnék addig a takonykórból.
Lehet, h nem kellet volna vasárnap 2fokba sportmocizni 120kilómétert? ,
ja egy oldalt még nem olvastam vissza lesz itt már annyi drz hogy csak na akkor majd összekéne hozni vmi fasza enduros bandát, aztán lehet okoskodni tanki jó nagy, vmi fasza enduro kört új részekkel stb... álmodozok itt
a pénzem már meglenne...de hiába vennék most motort ha jogsi a fasorba sincs...az jövő tavasszal lesz...szal idén télen tervezem a motorvásárlást...tavasszal meg mire meglesz a jogsi addigra jö idő elsz és mehetek...kb 1 év..és másik lesz....
3 héttel ezelőtt mentem suliba a járdán láttam hogy a sárgáról már igencsak porosra váltott lámpán a rendőrök úgy át mentek mint a siccc megkülömböztető jelzés nélkül ahogy kell, olyan mérges lettem.
Mondom kicsit bevállalósabb lennék meg hülye akkor motorral utánuk mennék leinteném őket oszt meg mondanám: Látta uram a lámpát?
És milyen színű volt?
Nincs gond 30.000.
és még így is köszönje meg.
NA mindegy felbaszott.
Bár ha belegondolok mikulás felvonuláskor én ugyan ezt csináltam.
én 110 km-ert mentem, de még lehet hidegebb is volt mint 2 fok.
Igen a sárgán!:50 e ft!
Lehet, h nem kellet volna vasárnap 2fokba sportmocizni 120kilómétert? ,
vasárnap jössz tankizni?
jönnek szőke kapitányék is
szép az a déjerzéé, félárba viszem