Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

* pirosra váltott a lámpa
na hogy kapják be.
3 héttel ezelőtt mentem suliba a járdán láttam hogy a sárgáról már igencsak porosra váltott lámpán a rendőrök úgy át mentek mint a siccc megkülömböztető jelzés nélkül ahogy kell, olyan mérges lettem.
Mondom kicsit bevállalósabb lennék meg hülye akkor motorral utánuk mennék leinteném őket oszt meg mondanám: Látta uram a lámpát?
És milyen színű volt?
Nincs gond 30.000.
és még így is köszönje meg.

NA mindegy felbaszott.
az igen haver nem vagy semmi.
Bár ha belegondolok mikulás felvonuláskor én ugyan ezt csináltam.
én 110 km-ert mentem, de még lehet hidegebb is volt mint 2 fok.
Nyíregyházán a Hunyadi utcán haladva a Bocskai u felé (a volt Domus vagy Európa hotel irányából) kamerákkal figyelik a sárgán! való áthajtást a zsernyákok.
Igen a sárgán!:50 e ft!
hát az bizony meglehet én nem igen fogok utcán motorozgatni 10 fok alatt, még felöltözve is csak kihül az ember
Megyek, ha nem kell Szegeden dógoznom, lehet el tudom halasztani a jövő hétre , meg ha valahogy kijönnék addig a takonykórból.
Lehet, h nem kellet volna vasárnap 2fokba sportmocizni 120kilómétert? ,
jójóó
vasárnap jössz tankizni?
jönnek szőke kapitányék is
Áhh, mostmár nem adok el, de nem is veszek semmit. Ahhoz alkalmazkodok, ami van.
há most ez a divat, add el a bergeket
Hujujj kijössz a formából a végén.
semmi, de itt tényleg süt a napsugár, bár mikor azt a hsz.t irtam még otthon voltam mostmeg már itthon... pfff..
Majd hílak , ha megyünk Kunmadárra Barthasanyival. Van hely , elférünk sokan a betonyon.
Még nem voltunk idén kint gyakorolni sajnos.
Köszönöm szépen! Igen Szkráccs haverja vagyok.
Ilyen nagy divat lett ismét a déerzé? Én meg hülye fejjel eladtam, pedig alig volt benne 5300km Akkoriban mindenki erősebbet meg könnyebet akart.
nem rossz
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr_650_se-4472880
ma láttam a városba egy husky wre 125-öt, rendszámos enduro gumikkal, szép hangja volt
hát eléggé:D mivan mindenki alszik-ee?!
de elcsendesedtetek
láttam, még nem tudok biztosat mondani mert haver hívott melózni, de még nemtuti! aztán ha nem kell, akkor kinézek én is!
szeretettel várunk kint vasárnap lesz pár drz megint ugy néz ki
ja egy oldalt még nem olvastam vissza lesz itt már annyi drz hogy csak na akkor majd összekéne hozni vmi fasza enduros bandát, aztán lehet okoskodni tanki jó nagy, vmi fasza enduro kört új részekkel stb... álmodozok itt
jóestét
szép az a déjerzéé, félárba viszem
a pénzem már meglenne...de hiába vennék most motort ha jogsi a fasorba sincs...az jövő tavasszal lesz...szal idén télen tervezem a motorvásárlást...tavasszal meg mire meglesz a jogsi addigra jö idő elsz és mehetek...kb 1 év..és másik lesz....