Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neeeem az alkohol mentes sör után NA(Non Alkohol)
jaja beszéltünk róla de tudod nekem csak egy pöcsköszörűm van aszem az oda kicsi nagyobbra meg nem hiszem hogy mostanság lesz pénzem . mert ami van azt elviszi a költözés a tanyára mióta is nem motorozol utcán . jó dolog mind kettő na majd egyszer hátha nekem is bejön
Már miután?A rokksuli koncert után?Akkor soha nem megyek többet..A f*om akar guminővel hálni
Gyere be a boltba és próbálok neked cuccokat adni:)
nekem is aktuális az olaj,szűrő,l szűrő,fék betét+ folyadék csere
HAliday!
Igen már utcán nincs mozizás legfeljebb pályán sm-ként de inkább csak a főőőőőd! Elvileg Zé társul majd Erdélybe hozzánk:)
na a mán biztos jó volt . el voltam mint a befőtt NA ezután már azt mondják a gumi nő a következő .
Abbúl nem lesz pletyka Milyen volt a rokksuli?
nem sok semmi
Nem tudok semmit,itthol kotlok.Olaj után néztem egy kicsit körbe mert lassan majd időszerű lesz és nem akarom,hogy egyszerre kelljen cserélni motorba,ótóba.Este meg lesz valami farsangi mulatság
Nálatok mizu?
helyzet
Ahoj!
Háj Ricsi mizu te akkor az utcai motorozást végleg befejezted . néztem a galériádat faszák az erdélyi képek aszem ez nekem is tetszene ha lenne hozzá való vas .
Csákány mindenki
mi van veled?Semmi?
Szia!

Köszi,tudok olcsóbban. Igaz,hogy el kell hozatnom pestről de akkor már olajszűrőt is küldetek,hozzá és akkor már egész jó árban van.
http://youtu.be/VA1q9vcIP-Q süt rád a napsugár... :)
Remélem az jó ár érte
10.000 4literes sporttársi áron
mennyiért? ha szabad kérdzni
5100-est 10w 40 és Debrecen
Én tudok neked motult jó árban
A karasnánál van most állítólag akcióban repsol.Eddig motult használtam de azt nem nagyon lehet olcsón beszerezni csak pöstön
Motorarzenál vagy mi a nyil utcán. A szűrő jó árban van, az olaj már nem annyira.
Szevasztok!

Debrecenben olajat/olajszűrőt hol érdemes venni motorhoz?