Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

áhhhh tegnap nem bírtam már éjfélig.
aludtam egy jót.
már mícc? há hol van még éjfél?
Na jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóicccak
át!
Na holnap akkor nem motorozok.
Inkább olvastak. Elég hangtalanok manapság ezek a betűk.
.. és most pedig sporthírek
időjárásjelentést hallottak....
Pénteken észak, északnyugat felől megnövekszik a felhőzet és északkeleten szórványosan, máshol elszórtan fordulhat elő eső, zápor. Estefelé északon már hózápor is kialakulhat. Hidegfront érkezik, a nap második felétől a szél északnyugatira fordul és fokozatosan megerősödik.

Szombaton szeles, napos idő valószínű. Az időnként megnövekvő felhőzetből elszórtan lehet hózápor. Csak délutánra mérséklődik a légmozgás. 4-5 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Vasárnap fokozatosan megnövekszik a felhőzet, de csak elszórtan fordulhat elő hószállingózás, hózápor. A szél délkeletire fordul. -1 és +6 fok között alakulhat a csúcshőmérséklet (északkeleten lehet az egész napos fagy).
Várható időjárás az ország területére péntek estig: Észak felől erősen megnövekszik a felhőzet. Holnap általában erősen felhős vagy borult lesz az ég, néhány órás napsütés délen, délnyugaton valószínű. Kora reggeltől észak felől elszórtan kell esőre, záporra számítani, az északkeleti határ mentén holnap a nap első felében azonban ónos eső, havas eső is előfordulhat. Reggelig a déli, délnyugati szél mérsékelt marad, péntek napközben megélénkül, helyenként meg is erősödik a nyugatias szél. Éjszaka az Alföldön ismét nagyobb területen képződhet köd. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0, -5 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken általában 4, 10 fok között valószínű, de északkeleten ennél hidegebb, a Dél-Dunántúlon akár több fokkal is melegebb lesz.
holnap jó idő lesz vajon?
csecs
azt mondta nekem telóba hogy 91es mint a DR-em, de emailben küldte a képet, és mondtam hogy írjon még róla pár dolgot , állapota ilyenek.
ÚÚÚ de durva. Mondjuk a fejidomot lerúgnám róla, tennék valami pofásabbat fel és már lehetne is rejszolni rá. Mikori évjárat amúgy?
estét!
ma ajánlottak egy 600as transalpot a motoromért, egész pofás csak elég öreg már szegény, több infot még nem tudok.
a nagyobb karika az hány km? végtelen?
nem tudsz semmit a nyári motoros találkozóról? be kéne megint rúgni mint a dög
ha ide érsz ma este,akkor oda adom 400.000 ezerbe! de csak a főtérig. ha nagyobb karikára kell,akkor 500.000!
ha ide adod 500 ezerbe akkor holnap megyek érte
mondom ott az a retek motorom vedd meg
na várjál..én egy szóval se mondtam, hogy nem jó a 4T..hogy a 2T a nyerő....félreértettél.. pont azt mondtam, hogy többet nem kéne 2 ütem
Én is mentem ma,de lefagytam
csak kamillázok miket írsz :D
nem jó az a motorfék,nekem 3000 km és már cserélnem kellett a gumit a gépről! akárhogy is né zzük a simson a nyerő!