Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez így van,sajnos tényleg drága móka az ilyen!
ismerős a helyzet, nekem is van nem 1-2 olyan ismerősöm aki azért nem akar pályázni mert félti a motorját, közbe meg közúton ugyanannyi az esélye h. lezúzza, sőt még több...
Tudom , ezt szokták mondani , ha meg volna pálya , akkor meg sok a pályadíj, meg ha elesik, karcos lesz a motor és majd nem tudja annyiba eladni, etc .... a kifogások végtelen sora.
Elmondom neked, h vagy hatéve járok pályázni évente 10-20 alkalommal, és amikor szervezkedek, akkor kibaszott sok a jelentkező, de az indulás napjára szte kivétel nélkül mindenki lemondja, mert közben más dolga lett. Szal az a sok pályamotorozós ismerősöd jó ha 4-5 ember, ezzel számolj.
Mindegy, figyelemmel kísérem a dolgokat és ha konkrétumokról információt szerzek akkor rögtön jövök ide harangozni :) .
Elméletileg hamarosan megtudok valami konkrétumot is.
Amúgy a Rabócsi ringről én is hallottam , mármint hogy bővíteni akarja a főnök. :)
Én csak biztatni tudom.
Nekem is több mint 100 motoros ismerősöm van :) , és a fele szívesen pályázna, csak sokba kerül elmenni A-B be.
én pl szivesen bejárnék, mivel nincs utánfutóm igy debrecen van legközelebb lábon
de hiszem ha készen lesz
Cső! Az meg a másik, h egyáltalán ki járna be pályázni, mert ismerek többszáz motorost, de az egykezemen meg tudnám számolni azokat, akik pályamotoroznak. Merthogy kibaszott sokba van a pályadíj, azt mondják a legtöbben. A temetés sajna mégtöbbe van
No én is visszaolvastam ezt a pálya dolgot!Nagyon meglepődnék,ha most valaki versenypályára feccölne néhány milliárdot!
Szerintem maradnak a régi alternatívák oszt kííísz !
tök mindegy, fő hogy érezzük a jelenléted!
Látni nem , csak olvasni.
cSÁ téged is látni erre felé!
Háj
Olyan nincsen, hogy nem gyógyul meg a szemed..muszáj neki mondjuk lóvém nem tom, hogy hogy lesz...de kiszorítom
Üdv. Debi területén egész biztos, h nem épül semmilyen pálya, viszont Rabócsi Tibi a közeljövőben kibővíti a Rabócsi-ringet a mostaninak a többszörösére. Sztem csak ennyi a legenda alapja.
Csak Rabócsi-ring féle szűk valamire tudok tippelni!

Akiket elmázsáltak most debrecenben,amivel tele volt a híradó,milyen motorokkal nyomultak? "Drága luxusautókat motorokat vettek" szólt a híradás.
XD
csak egy sima csíkos inget.
a csíkok miat áramvonalas lesz a tested.
Am nem tud valaki valami olcsó protektoringet valahol?
gyere nyugodtan
Nah akk ha nem jön közbe semmi akk szentem én is mennék
hello, vasárnap, ha rendbejön a szemem
Sziasztok!
Hétvégén melyik nap mennétek tankira?
Hát még szép hogy lenne!

Egy itteni pálya felkarolná a térség motorosait az egész alföldön ide járna. Ez gazdasági szempontból is lendítene a városon. Csak ha hétvégente belegondolunk, hogy milyen sok sportmotoros teng leng a városban meg környékén egész nap. Akkor már inkább vadulok biztonságos körülmények között a versenypályán és hét közben ráspórolok és inkább megfejelem még a hétvégét pár ezressel és nem eliszom XD valami szórakozó helyen, hanem eltankolom és szétráncigálom a motort a pályán.
én is kipróbálnám ha lenne.
szerintem lenne innen jópár rendszeres látogatója a pályának, csak legyen végre