Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na az fasza...hátha elmegy...
milyen tanfolyamra akarsz menni?
ez a DRZ elég fasza...de akkor SM-ezni nem is akarsz? csak enduró?
csávóka lehet nemsokára viszi el! ha összejön a tanfolyam,akkor veszek másikat,ha nem akkor abból a pénzből csinálom a C+E jogsit!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_drz_400_e-43199
94
nagyon szemezgetek ezzel a járgánnyal! muszáj lenne már haverék bányáját összedisznólkodni valamivel!
ők a rasszisták... mert mi már lassan kevesebben vagyunk.... szomszéd faluban tavaly 3 magyar gyerek és 14 cigány poronyt született, most gondolj bele, máshol is kb ilyen az arány, 20 év múlva itt cigányuralom lesz, de lehet már annyi se kell
megyeget...ma is mentem egy kicsit...utcán...de ma is éreztem, hogy már kevés..pedig már nem mentem vele ezer éve
te mikro veszed elő a gépet?
Rásszistááá!
megy még a csapatás a "kis" géppel?
mekkora igazságokat mondott, dögöljön meg az összes cigány....
rtl klubba tv2-n kéne leadni ezt Való világ helyett
kajak? az fasza..akkor tényleg jó kis pénz van benne..
jó üzlet van benne,viszik mint a cukrot! father is azt szokta, h ratyi állapotba megveszi,megalkotja faszra és adja el. így csorgott össze Kronreif Trunkenpolz Mattighofen-re a stexxxxx
szomszédnak is volt..asszem azt ahogy összerakta másnap elvitték
nekünk lesz lassan pótkocsi eladó,mihelyst father összerakja!
gondolj csak bele,abba van most az üzlet,valamivel el kell hordani a vizet
jogos
há de neki meg kell a pínz a KáTéJemre... ne basszá má ki egy motoros társaddal..hát hol van a motoros összetartás te?
Áááá gyenge az oda hee...nem bírja felrotálni azt a kemííny fagyos földet...majd megyek én a DT-vel, oszt majd az...vagy viszünk rotakapát..megrotáljuk neki még az utcát is
na úgy is lesz ahogy mondod .
ne biztasd azt akarta de hát nincs píz nékem se ilyesmire traktor is jó volna de hát arra sincs píz meg semmire se
Az hát! De előtte kimegyek hozzá az ötötvennel, aszt felrotálom neki a fődbírtokot
majd márc- ápil körül ahogy az idő adja .
zózd rá Gyikire...úgyis most kőtözik, hátha kell neki vetőgép..
ja még fénykorában lovas vetőgép volt.

nekünk van barackos meg szedres és ugy 10 éve amikor a vetőgépet beszereztük divat volt az hogy a fák között bevetik valami hasznossal. na mi is azt akartuk meg volt kis föld is oda is jó lett volna de nem lett belőle semmi. a szeder meg a barack az persze megy ezerrel.
háj vaze.
elkőtöztél má a susnyásba?
egy-két bukfencet lehetne még vetni vele