holnap kötök..csak nem volt adásvételim..de már írtam...mert díjnemfizetéssel szűnt meg az előző..és 40 ezret kéne perkálnom, hogy a régi adásvételivel új biztosítást kössek...így írtunk egy másikat...holnap meg megyek és kötök..
Jóvanaz..gyógyulgassál..vasárnap remélem tudok menni. majd még megbeszéljük. mer szombaton anyámnak szülinapja és veszek neki táskát, és drága pínz..elmegy rá a pénzem..de majd fatertól kérek benzinre
Háj, javulgat a szemem, vasárnapra tuti jó lesz, de most mégnem merem bevállalni a motorozást, pedig táppénzen vagyok, lenne idő....
hagy gyógyuljon még
pont azért kell újra rakni, mert nem elég gyors... 2 napja raktam újra 1 év után, de nem lett gyorsabb, mert a régi vinyóra tettem, ami még alapból ATA-s vinyó és kb 7 éves
most átrakom egy fasza Samsung sata vinyóra, aminek az adatátviteli sebessége töbszöröse az ata-énak, remélem érted mit zagyválok itt össze
Facebook üzenőfali bejegyzés:
Kálmistó Balog
ha lesz egy fiam már 8évesen egy üveg wishki meg egy fegyver lesz a kézébe jah a zsebébe meg minimug 3gfű:D:D:Dha nem be adom a menyhelybe:D:D:D
58 perce · Tetszik · Dislike ·
Optimista vagyok, csak a tapasztalataim miatt egyre racionálisabb.
Olyan 3évvel ezelőtt már láttam ennek a debreceni pályának a terveit, a nyomvonalát. Akkoriban Kósa, biztosította T Karcsit, h a területet a reptér végében adja az önkormányzat hosszútávú hasznosításra. Felületesen ismerem az egyik befektetőt, a kivitelezőt meg egy kicsit jobban(nagymester), .Tavaly már másról beszéltek, új stadion lesz, nincs pénz pályára. Még a speedvay- pályát is eladták, mert lakóparknak, meg tökömtudja minek kell a hely.
Megállná a helyét egy versenypálya. Itt keleten. Nem csak a Debreceniek használnák, rengeteg lehetőséget ad: rendezvények találkozók és még rengeteg motoros rendezvény/összejövetel színhelye lehetne. Ilyen esetben Bp.-iek jönnének ide motorozni nem mi oda.
Eggyetértek Z-vel! Nagyon sok motorosnak benzinre sincs pénze!Hiába épülne meg egy új pálya az átlag nagyon ritkán jutna ki!
Én is tavaj tudtam először kijutni az e-ringre!Az lett a következménye,hogy eladttam a csili-villi motorom,és vettem egy roszcsontot,amit nem fogok sajnálni,ha elcsúszom!És a lehető legkevesebre húzom vele a közúti motorozást!
Így talán bírom anyagilag is!
Ha sm-em lenne én is járnék pályázni..inkább megspórolnám az utcán azt a pénzt. De jó is lenne..bár ha supermotom lesz biztos elmegyek évente párszor messzebbre is pályázni.
hagy gyógyuljon még
amúgy háj... mizu a szemeddel?
most átrakom egy fasza Samsung sata vinyóra, aminek az adatátviteli sebessége töbszöröse az ata-énak, remélem érted mit zagyválok itt össze
Monnyuk már elég lassú.
Haver volt mikor 7szer rakta ujjra.
Kálmistó Balog
ha lesz egy fiam már 8évesen egy üveg wishki meg egy fegyver lesz a kézébe jah a zsebébe meg minimug 3gfű:D:D:Dha nem be adom a menyhelybe:D:D:D
58 perce · Tetszik · Dislike ·
dögöljön meg
No akkor a jövőhéten utána járok mindennek.
Olyan 3évvel ezelőtt már láttam ennek a debreceni pályának a terveit, a nyomvonalát. Akkoriban Kósa, biztosította T Karcsit, h a területet a reptér végében adja az önkormányzat hosszútávú hasznosításra. Felületesen ismerem az egyik befektetőt, a kivitelezőt meg egy kicsit jobban(nagymester), .Tavaly már másról beszéltek, új stadion lesz, nincs pénz pályára. Még a speedvay- pályát is eladták, mert lakóparknak, meg tökömtudja minek kell a hely.
Legyél egy kicsit optimistább ! :)
Megállná a helyét egy versenypálya. Itt keleten. Nem csak a Debreceniek használnák, rengeteg lehetőséget ad: rendezvények találkozók és még rengeteg motoros rendezvény/összejövetel színhelye lehetne. Ilyen esetben Bp.-iek jönnének ide motorozni nem mi oda.
Én is tavaj tudtam először kijutni az e-ringre!Az lett a következménye,hogy eladttam a csili-villi motorom,és vettem egy roszcsontot,amit nem fogok sajnálni,ha elcsúszom!És a lehető legkevesebre húzom vele a közúti motorozást!
Így talán bírom anyagilag is!
Viszont, ha valami közel van akkor a lustaság meg az anyagi része már leredukálódik, ami ugyebár elég inspiráló egy motorosnál.