Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi ezazzújnév?
a DT-re
mííez? mire nincs biztid?
holnap kötök..csak nem volt adásvételim..de már írtam...mert díjnemfizetéssel szűnt meg az előző..és 40 ezret kéne perkálnom, hogy a régi adásvételivel új biztosítást kössek...így írtunk egy másikat...holnap meg megyek és kötök..
kósal lali inkább csak biciklizzen
bazdki, hát kössél mostmár.... 2-3000ft/év a te motorodra kb
Na líípek megyke vagy 2-3 kört a környéken...csak a rendőrök ne jöjjenek..mer biztosítás nincsen
Jóvanaz..gyógyulgassál..vasárnap remélem tudok menni. majd még megbeszéljük. mer szombaton anyámnak szülinapja és veszek neki táskát, és drága pínz..elmegy rá a pénzem..de majd fatertól kérek benzinre
Háj, javulgat a szemem, vasárnapra tuti jó lesz, de most mégnem merem bevállalni a motorozást, pedig táppénzen vagyok, lenne idő....
hagy gyógyuljon még
attól, hogy a vinyó szar attól az ATA-s nem..nekem sokáig ATA volt..most SATA van...kicsivel lett csak ygorsabb...bár most van bent 2 ATA meg 1 SATA

amúgy háj... mizu a szemeddel?
Akkor inkább nem is basztatom, mer csak összekuszálom az agyát. Jó nekem a lassú is, ráérek várni.
pont azért kell újra rakni, mert nem elég gyors... 2 napja raktam újra 1 év után, de nem lett gyorsabb, mert a régi vinyóra tettem, ami még alapból ATA-s vinyó és kb 7 éves
most átrakom egy fasza Samsung sata vinyóra, aminek az adatátviteli sebessége töbszöröse az ata-énak, remélem érted mit zagyválok itt össze
A technika ördöge bele pofázik mindig.
Am mér kell annyit újrarakni? Nekem a notim 4éve nem volt ujrarakva.
Monnyuk már elég lassú.
az még nem is sok.
Haver volt mikor 7szer rakta ujjra.
windows újrarakás 2 nap alatt másodjára
Reggelt reggelt én még nem is aludtam de már nem is fogok.
Facebook üzenőfali bejegyzés:
Kálmistó Balog
ha lesz egy fiam már 8évesen egy üveg wishki meg egy fegyver lesz a kézébe jah a zsebébe meg minimug 3gfű:D:D:Dha nem be adom a menyhelybe:D:D:D
58 perce · Tetszik · Dislike ·

dögöljön meg
majd azért feltétlenül írj ide is ha tudsz vmi konkrétat
Gyanus.

No akkor a jövőhéten utána járok mindennek.
Optimista vagyok, csak a tapasztalataim miatt egyre racionálisabb.

Olyan 3évvel ezelőtt már láttam ennek a debreceni pályának a terveit, a nyomvonalát. Akkoriban Kósa, biztosította T Karcsit, h a területet a reptér végében adja az önkormányzat hosszútávú hasznosításra. Felületesen ismerem az egyik befektetőt, a kivitelezőt meg egy kicsit jobban(nagymester), .Tavaly már másról beszéltek, új stadion lesz, nincs pénz pályára. Még a speedvay- pályát is eladták, mert lakóparknak, meg tökömtudja minek kell a hely.
Azért #Zé!

Legyél egy kicsit optimistább ! :)

Megállná a helyét egy versenypálya. Itt keleten. Nem csak a Debreceniek használnák, rengeteg lehetőséget ad: rendezvények találkozók és még rengeteg motoros rendezvény/összejövetel színhelye lehetne. Ilyen esetben Bp.-iek jönnének ide motorozni nem mi oda.
Eggyetértek Z-vel! Nagyon sok motorosnak benzinre sincs pénze!Hiába épülne meg egy új pálya az átlag nagyon ritkán jutna ki!
Én is tavaj tudtam először kijutni az e-ringre!Az lett a következménye,hogy eladttam a csili-villi motorom,és vettem egy roszcsontot,amit nem fogok sajnálni,ha elcsúszom!És a lehető legkevesebre húzom vele a közúti motorozást!
Így talán bírom anyagilag is!
Egyébként nagyon hasonló cipőben járunk, akárhányszor indultam el az elmult 2 évben , mindig lemondta majdnem mindenki.

Viszont, ha valami közel van akkor a lustaság meg az anyagi része már leredukálódik, ami ugyebár elég inspiráló egy motorosnál.
Ha sm-em lenne én is járnék pályázni..inkább megspórolnám az utcán azt a pénzt. De jó is lenne..bár ha supermotom lesz biztos elmegyek évente párszor messzebbre is pályázni.