Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neeem csak nem gondolod,hogy olyan helyre költöznék . elővigyázatosság,megelőzés ki hogy nevezné
Tán sok a brazil arra?
koszi
Az xj 600 topikban hamarabb tudnak segíteni sztem.
udv mtorosok.segitsegeteket kernem.egy bleset soran osszetortem motorom es olcso alkatreszre lenne szuksegem.yamaha xj600div.fejidom,muszerfal es iranyjelzok.elore is koszi
Mégjóóó Szóljon hangosan az ének...
Jacek Buyasaka Ásztai kedveli a hivatkozásodat!
Jéé itt van Zééé...aszittem már elkőtöztél kűfődre Olvasom, hogy melóztál...legalább nem elsz mélyszegínység
Gabi szerintem én is megyek tankira...99%
hát árulgatom ja, de nem hiszem hogy elkapkodják:D majd írj ide ha menetre kész vagy, aztán összehozzuk!
Nem tuti, de lehet, h addigra végzek a melómmal szánszitiben, már csak párnapos munka van hátra.
káár, pedig jövövasárnap mehettünk volna tankizni egyet, bár én igyis ugyis megyek igencsak
Oké Gabi már nagyon várom! vámospércsi gumisról már hallottam első utam oda vezet mert az r17-nél igen borsos a gumiár köszike
na mán azt se.... . akkor tényleg marad a gumi nő
áh rá se ránts
Egyébként köszi a felajánlást vagy ilyesmi
oké.
én is aszondom nem fáj az énnékem
Csákóóóó semmi gáz fő az egészség remélem meggyógyultál áááá hagyjuk egyenlőre le akadok a témáról lesz hova tenni azt a kis pízt költözésnél kerítés,rihasztó,festés,stb
Há ja. Had szorongassák akkó'.
Hát azé' nem lettem egy Csekonics báró, másrészt meg megvan az az istenadta tehetségem, h bármennyi pénzt gyorsan el tudok verni
haló én meg lebetegedtem 2 hete úgyhogy nem voltam mert pont attól kezdve lettem beteg ahogy megígértem, na de az amit akkor akartam jövőhetén fogom megtenni miskolcon aktuális még?
elvered a milliókat amit összeszedtél
na az fasza....jól belehúztál legalább lesz egy kis szusszanásod hát persze hogy arra fele nem láttál egy "motorost" se biztos a bodegánál szorongatták a meleg teát
ezt hozta a szegínysíg, hajtanom kell a melót , de most pár napig nem kell mennem