van benne valami amit mondasz! nekem nagyon fontos hogy egybe legyen a blokk,és kevés (10.000km alatt) legyen a gépben! vinni szeretném ki pályára is,tehát most nem akarok üzemórás gépet venni!
meg maradok a Doktor Úrnál,mert most 3 havernak van itt Acsádon,meg még 2 haver tervezi a vételt a tavaszon! ha meglesz,majd mehetünk együtt csapatni ha gondolod,meg addigra már a dt-s gyermek is hátha vásárol valamit!
abban tényleg van lehetőség..csak kell hozzá érzék..ah az megvan akkor megszeded magad...egyik ismim, Pesten dolgozik egy 5csillagos luxus szállodában...nem tudom pontosan, hogy mennyit keres...de 4 havi fuzijából vett magának egy 700 ezres kocsit:) akkro biztos jól kereshet...
vegyél motort..mi lesz ha nem veszel? mivel jössz a motoros találkozóra baszki? ott lesz az igazi rákkenróóó
én azért nem adnék annyit érte mert úgyis gondolom ütni vágni akarod terepen... 1-2 hónap alatt le lehet lakni az idomokat úgy h. ránézésre 600-at fog érni a 900 ezres motor... én is 900ért vettem, de már megbántam mert már azóta vannak jóval olcsóbban jók...
szakácsnak akarok elmenni most abba látom a lehetőséget! kicsit kevés nekem a létfenntartáshoz a 3 műszakos 78-e ft-os fizetésem!
ami meg becsorogna a tanfolyamból(havi 47,10,5 hónapon át) abból pedig jogsi lenne,és ha mindez összejön,akkor lesz motor csere!
mert ,miért nem ér annyit a gép? kevés km,kívülről makulátlan állapot,valszeg a motorja sem lehet megölve,persze ez csak ott derül ki,vagy ott sem
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_drz400e_kituno_alla
pot-3632707
még talán ez ami szóba jöhet!
meg maradok a Doktor Úrnál,mert most 3 havernak van itt Acsádon,meg még 2 haver tervezi a vételt a tavaszon! ha meglesz,majd mehetünk együtt csapatni ha gondolod,meg addigra már a dt-s gyermek is hátha vásárol valamit!
Amúgy te nem Szkráccsi haverja vagy véletlenül?
vegyél motort..mi lesz ha nem veszel? mivel jössz a motoros találkozóra baszki? ott lesz az igazi rákkenróóó
ami meg becsorogna a tanfolyamból(havi 47,10,5 hónapon át) abból pedig jogsi lenne,és ha mindez összejön,akkor lesz motor csere!
Mondom monstermatrinya kell!
Olyan erő lesz benne, h kiszakíccsa mindkét karodat vállbúl!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_drz400e_kituno_alla
pot-3632707
még talán ez ami szóba jöhet!