Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már csak évek kérdése
fogok vásárolni..cska idő kérdése...
jó melót, csá
jaja! na most lépek, mert megyek melózni! további jó fórumozást! csüttengeri mindenkinek!
nah fasza, örülök h. van sok drz-s acsádon, én is ismerek pár jó srácot debrecenben, egyszer majd összehozunk vmi mega brutál drz talit
De.
van benne valami amit mondasz! nekem nagyon fontos hogy egybe legyen a blokk,és kevés (10.000km alatt) legyen a gépben! vinni szeretném ki pályára is,tehát most nem akarok üzemórás gépet venni!
meg maradok a Doktor Úrnál,mert most 3 havernak van itt Acsádon,meg még 2 haver tervezi a vételt a tavaszon! ha meglesz,majd mehetünk együtt csapatni ha gondolod,meg addigra már a dt-s gyermek is hátha vásárol valamit!
Hetente legalább kétszer megnézem pajti. Fasza lett, meg jól küldöd na meg ilyenek. Voltatok mostanában kint a rakodón?
Fasza...kis köbcentivel is lehet durva dolgokat csinálni.
Amúgy te nem Szkráccsi haverja vagy véletlenül?
Köszönöm szépen!
fasza, látszik h. van benne gyakorlás bőven
abban tényleg van lehetőség..csak kell hozzá érzék..ah az megvan akkor megszeded magad...egyik ismim, Pesten dolgozik egy 5csillagos luxus szállodában...nem tudom pontosan, hogy mennyit keres...de 4 havi fuzijából vett magának egy 700 ezres kocsit:) akkro biztos jól kereshet...

vegyél motort..mi lesz ha nem veszel? mivel jössz a motoros találkozóra baszki? ott lesz az igazi rákkenróóó
én azért nem adnék annyit érte mert úgyis gondolom ütni vágni akarod terepen... 1-2 hónap alatt le lehet lakni az idomokat úgy h. ránézésre 600-at fog érni a 900 ezres motor... én is 900ért vettem, de már megbántam mert már azóta vannak jóval olcsóbban jók...
mán most megyek érte
adok vagy kettőt,az mz-is az van,azóta a busákat pörgöm lefele
szakácsnak akarok elmenni most abba látom a lehetőséget! kicsit kevés nekem a létfenntartáshoz a 3 műszakos 78-e ft-os fizetésem!
ami meg becsorogna a tanfolyamból(havi 47,10,5 hónapon át) abból pedig jogsi lenne,és ha mindez összejön,akkor lesz motor csere!
Ááá heee..má most megyek oszt ragasztok rá egy egész matrinyakészletet
Helló mindenkinek! Nézzétek meg ezt:
Áhhh, az lufasz.
Mondom monstermatrinya kell!
Olyan erő lesz benne, h kiszakíccsa mindkét karodat vállbúl!
mert ,miért nem ér annyit a gép? kevés km,kívülről makulátlan állapot,valszeg a motorja sem lehet megölve,persze ez csak ott derül ki,vagy ott sem
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_drz400e_kituno_alla
pot-3632707
még talán ez ami szóba jöhet!
Azon gondolkodám, hogy rakni kéne bele egy CR 500 blokkot..csak nem tom, hogy a túl erős váz nem-e rontaná el a blokkot... szted
Ragassz rá egy-két monstermatricát, az azonnal rátesz vagy 30lóerőt, aszt majd nem bírsz vele
700tól többet ne adj E- ért, de én már sm ért se adnék... te tudod