Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem amúgy nem jellem jellemző rám, de volt már rá példa na.
De olyan kedvezőhelyzetbe vagyok hogy kint lakok a faluszélén és itt van ilyen folyónak a gátja (Berettyó) oszt itt lehetne ugratni meg van itt még sok ilyen hely ahol lehet mókázni.
na akkor rá állok a píz szerzésre és vonyítok hátha meglesz még
Hónap megcsinázom, de a hétvégén nem meek most mer szét lesz szedve a DT villákat basztatom meg a kormányt meg áhh szokmintent
Lehet oda is adnám...
Lehet másoggyára má neked is kihúzná a paraszt a drótpányvát kereszbe
hát csak úgy suttyomba meg egy földön csak egyszer mennék át nem lennék gecci, de azt cikkkcakkba veretném!
Geccc lenne pénzem 120ba elvinném!
Lett vóna eszed, másnak szítbarmolni a lucernást
Hááááá de tényleg!
Nna köszi. Igyekeztem.
A régi énjéhez képest gyönyörűszép!
megyünk..................
Herefődön ááááááá, sírok geci
te még most nézzem kipofoztad a hátulját!
kajak jó lett!
Az az motor Ronda és finom!
Jó lenne azzal is veretni kint a hereföldön.
na akkor tudunk is
Oksa várom a beszámolót
Még nem kizárt, hogy megjelenek! Mán hiányzik nagyon!
He nemtudom hánykila lehet, megmondom őszintén, egy métert nem mentem még vele, nemrég lettem kész a kipufogóval, annak fasza hangja lett nagyon, ma vettem hozzá olajat, azt lecserélem, előre is került egy újszerű krosszgumi, holnap lehet csapok vele egy kört, és mondok véleményt ha érdekel.
Jóféle bringát beszámolnék amúgy...
Nemhogy lejönnél a hétvégén tankizni, hoznád a giherát is futón, lehet beakadna rá vki.
sőőőt szééép . kéne .
így lecsupaszítva egész pofás
Halihóóóó azon is agyaltam vagyis Zé ajánlotta és megnéztem és jó volna csak gyűjtögetnem kell rája hány kiló kb a szépsége nem érdekel csak menjen
jelzem már megkaptuk a meghívót Zé+én is benne vagyunk és te
Enyim nemkő Norbibácsi? Fasza terepszörny, új gumikkal bütykökkel elöl-hátul, új üléshuzattal, csak kicsikét nemojanszép, nemnagyon...