Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

350is van belőle, az nemhiszem hogy nagyon nehéz lenne. csak az meg ritkább mint a 600as
helló Nóbbii..
ééééé tényleg..................
aszonnyák,hogy nehéz nekem is jó vóna
aza....
hali kop aszem 29.én Malánál pókszilvezter Zé javíts ki ha rosszul beszélek és téged is oda várnak .
ha vmi olcsó sárdagasztó kéne, vmi honda xl-t néznék, sokkal olcsóbbak mint az xr-ek, és annyival azért nem rosszabbak sztem.
már levették az emcet-hírdetést, uh valszeg lecsapott rá vki, mint gyöngytyúk a takonyra
jaaaa bocsi .
estét!
Ezt Jaceknak írtam. Az Mz meg ittvolt az apróba, ha el nem kelt még.
az jóóóóó .
nekem kimarad most a hétvége, megyek jó kis disznóvágásra
pedig mennék megint gurulni, főleg ha jóidő lesz megint
linkeltél a multkor egy jó mz-t crossosat honnan is
hekkeli a faszom próbáltam már légteleníteni de felpuhul .
Lehet megyek holnap is , habár ha nem esik , akkor kinézünk Kunmadárra inkább, de vasárnap szte biztos h tankizok.
Öhöm és bódottá Hekkejjed meg , aszt gyere dagonyázni, mint a varacskos disznyó a Bakonyba.
Jól beszélsz fiam... nyix enni villanyfényt ne itt inkább egy jó kis áldás .

Jut eszembe írd meg melyik nap mész hátha nem leszek lusta és összekapom magam én is oszt ki tolom a kípem bár szar a hátsó fíkem no és aztán
Köszi Zé nézegetem .
Szevasztok
Háj huligányok!
Na megvan már a kuplungbovden. 3. bótba sikerült találnom. (motorarzenálban..ott mindig van minden a jóisten áldja meg űköt!) Meg a kézvédő meg a többi cucc is nemsokára a postán van. Szal most ölöm és bódottág
Rotakapával aggyad neki. Eszköz is, nem is lapát és brümmög is. Jó sárdagasztást.

Há persze, az az ovisoknak a sportja nekem eszköz kell.
Na már meg erre azt ne mond fogjak egy lapátot!
Ott a két kezed azzal is tudsz faszán sarat dagasztani. Vagy akár a két lábad, azzal még el is kaparsz ha hirtelen odarántod.