Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én meg Takit mondanám a mikepércsin , a reptérrel szembe
mostanában a Vojht-nál szoktam ragasztatni a Diószegi-Gizella sarkán, fasza munka , kétezer egy pár, másnapra kész van
Vámospércsi út 32. Nagy János pl, én csak ott cseréltem még az sm felniről, de nem sértik fel a fényezést bár máshol se kéne
meg az első felni kicsit meg van ütve, javítani kellene..
jocókát, vagy jóccakát, ami teccik
Sziasztok! Nem tudjátok Debrecenben ki tud levenni motor gmuit, meg visszarakni és centírozni úgy, hogy nem veri le a festéket..?
hát jah, csak vennem kell fékbetétet, vagy csináltatni..
apropó, te is csináltattál már vhol vkivel nem?
hol mennyiért?
Na lípek én...jóccakát
addig sajna csak ez a kis tanki marad
Janit, de haverja is lehet jönnne, de az meg kamionos, sose lehet tudni mikor ér rá...
oszt melyiket-e? Janit?
aham
felizgattad?
az egyiket már felizgattam a múltkor, és ő már régóta menni akar szóval ha lesz pénze jön is
fúú. soroljam ?
ja kész lesz ez . csak nem biztos hogy meg lesz

amugy meg ha lenne egy furik pénzem elég lett volna egyszer szétszedni aztán mindent megcisnálni. de nincs

most viszont remélem már egyenesbe jön.. aztán 3ba feljön kerékre :D:D

szeretek szerelni. csak azt nem szeretem ha elmegyek valahová és menet közbe kell. ugyhogy ilyenkor nem tépem a hajam hogy megint szét van szedve.
tél van ráérek..
Sztem izgathatod is lassan őket.
ez jó lesz még valaha is? ,
Becsülendő ez a nagy buzgalom, de márciusra kész legyen ám
ha úgy adódna akkor még tudok hívni 1 vagy 2 embert DRzvel, persze beszállunk a benzinbe, meg ha lesz hely természetesen
oszt minek szedted így szét E? nem legó E
na én már készítem a labancot
Az tuti, h fogom mondani. Ne fijj, nem lesz sztem olyan nagy tolongás, h ne férjél be.
auu, jó is lesz az, majd szoljá mársius közepén ha megyel és elférek