Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott én is voltam. Gyalog mentünk le ilyen alagutakon keresztül felfele meg liftel, de nagyon szép.
há fűteni vagy főzni, másra nem jó, legfeljebb leadni vasba
Mit akarsz Te avval?
LaciCRM! Úúúú de fasza sparhelted van ha tudsz valami faszát jó árasítottat nem szétégett samottal akkor engem érdekelne
Na ott nem én nem voltam sőt még Lengyelbe egyáltalán sem biztos fasza lehet
nem festem ha meglesz...kérdés, hogy meg tudok-e egyezni a sráccal, szerintem igen
Ezeket csak képről ismerem, a vielicskaiban voltam( Krako mellett), de az nagyon komoly. Van lent300m-re egy komplett templombelső kifaragva sóból, oltárral szentekkel ,padsorral, mindennel.
Ez nem az te a Parajdiról beszélsz ez pedig a Tordai ahova egy darabon gyalog, aztán gyalog, vagy lifttel kell lemenni a legaljáig és lent csónakázó tó van óriás kerék,stb
le ne fesd haver..... undoritó lesz mikor az akác galyak lekarcolják róla a festéket egy idő után, ha meg dőlsz lehet pattan a festék... szerintem ne tedd...
Jaja vágom mi idáig néztünk fel az meleg lehetett . még szerencse,hogy nem medve
A sóbányában én is voltam! Nagyon különleges hely és egészséges.
de az beszarás hogy azon a kicsi alagúton lefelé a buszsofőrök hogy veretik.
Meg mikór fényképezel lent, látszanak a képen a levegőben visszacsillogó sókistájok!
Háj.Na akkor vágod a környéket. Én még a Fehér sziklákig akartam gyalog feljutni tegnap, csak betámadott a jégmezőn két kutya, aszt visszavonulót fújtam
Háj jó képek hohhooooo én is jártam itt a nyáron ez a Havasrekettyési vízesésnél van az ucsó kép meg a Tordai sóbarlang
lehet az lesz
Én így hagynám.
végülis ez igaz
persze , haggyad úgy , legalább feltünő, aszt nem basznak el olyan könnyen
fekete, lila, citromsárga? háát nem tudom...majd meglássuk ha itt lesz..szerintem már csak hétfőn
Szerintem hagyd nyugodtan citromsárgán, nem lesz az annyira vészes.
Hallod a markolatodat hol vetted?
értem én ezt is...csak nem szeretnék túl sokat szánni rá, ugyanis az nem muszáj, eddig is megvoltam nélküle. te sztem jobban benne vagy az ilyen dolgokban, mennyiért festenének le 1 pár kézvédőt kb?
talán ha rábizod egy festőre, ...fizetsz érte, és utána ha gondod van vele, visszaviszed, hogy fesse le ujra....garanciális javitásként...
ja értem