Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meglátjuk, hogy Gabinak milyen van...te mán adtál sokmindent, nem avgyok ingyenélő..Gábornak adok érte valami kis pínzt
szupi . .
A te motorod meg kifejezetten csúnya
Jó hát!
jó az csak nem olyan szép, de a motorod se, szal illik rá, érted :D
Akkor szerencséd van, mer olyan pont van 2pár.
oszt fasza is*
főleg nekem? amúgy meg kinemszarjale, ha karcos? még lehet lefújom feketére, hogy fasza is
a kilátszó része van összekaristolva, de a célnak még megfelel, főleg neked
hű úccse látszik az..a kományba nem néznek be..a lényeg, hoyg meg tudjam húzni..
annyi h. kicsit le vannak strapálva, karcosak.....
na megbeszéljük még ezt akkor...jövőhéten lesz úgyis csak itt a kézvédő...
Na csak nem vagyok én olyan hülye te fijúú... 12mm pontyosan a belseje
Zé akkor neked bizti a 29.
nekem is van itt vagy 2 pár kézvédő rögzítő
hát a belső átmérője...beleselátod szinte...a másik kézvédőnek a kis genyóját bele tettem..2-t csavartam rajta és már meghúzta....megmérem hónap, má most nem meek ki, na vagy, hogy kabbe a lábujjamat..cska kimegyke minnyá oszt megmérem
Neked adnám baráccságbúl, ha tudnám ,h jó lenne hozzá, de eszemfaszom megáll, h egy vagy másfél centi.
Szójjá apádnak , h mérje meg!
kop de biztiiii akkor felíratkozunk
háj, megjött a sityak betyárok
bódogság van, nagyon jó lesz
saccra azt mondom neked, hogy 1-1,5 centi, de majd megmérem...oszt mipízt kérnél érte?
He. Majdnem mindegyiknek más a belső átmérő. Keressél egy centit v egy tolómérőt és mérd le a lyukat pontosan, mert ha egy militől nagyobb az eltérés , ugy nem fog benne megfeszűlni.
há normális enduró kormány...a külseje asszem 22-es vagy hogy számolják ezt..
Van valami, csak tudni kéne kormánycső pontos belső átmérőt, amiben megfeszül az a ricnis baszás amibe a csavar megy.
Okézsoké.
Fater, nincsen kézvédő felfogatásod? Az a része ami a kormányba megy bele