Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ohh baszod jólenne egy sárdagasztó nekem is ugy vágyokrá!
Csakkk píííííííííízzzz! Lopni meg nem volnék méltó!
Voltunk vasárnap, meg megyek holnap is v azután. Valami emberforma mindig kerül ott, akivel lehet menni dagonyázni.

Hát igen, ha már csinál az ember valamit nem kispályásan!
Mi van nem voltatok mostanában retkelni a Tankin!
Ha már eszek, akkor nem diétázni akarok
Esetleg holdfény?!
Hát akkor most egy ideig éhen halsz me itt nem fog sütni mostanság fény!
Utálom ezt a tetves nyálkás időt!
a villanyfényt meg luxus vóna megenni
Tudod , vannak ezek a fényevők. Na most azzal akarok megpróbálkozni. Csak csecs van , mer még a nap se akar kisütni, h lenne ingyen egy kis fény.
Csákány!
Hát van még miben válogatni. Van kenyér meg szalonna meg kenyér meg szalonna meg kenyér meg szalonna!
Mihelyzet?
Háj gecc! Nálatok még telik ennivalóra?
jó étvágyat az ebédhez!
áá csóri dt-nek már ígyis baszkódik a kuplungja..nem akarom elbaszni, na meg pénzem sincs...mer kell a cuccokra..majd jövőhéten...reméljük akkor is jó idő lesz
szét a f@szomat! gyere kifele hétvégén! majd váltol kuplung nyékűl
Óúú hee szétunom az agyam..olyan szinten motorozhatnékom van basszameg
köszöntem!
az express.hun mindig van egy rahedli sparhelt eladó
Ha nem érdekes ,h nem itt a közelben van , akkor ezek is faszán dolgoznak. Mehet nekik postán is és postán vissza is küldik.
Értem majd írd már le azt is mennyibe javítják az ütést! Kösszi mert lehet én is kijavítatom!
Szia! A gumikat leszedettem záhonyban nagyon profi gumissal... javítással nem foglalkoznak, azt itt csináltatom majd... aztán viszem vissza záhonyba, mert ott tuti nem verik le a festéket felrakásnál, meg centírozásnál...
A rendőrök barkóbáznak.
- Személy?
- Igen.
- Néger?
- Igen.
- Szemüveges?
- Igen.
- A szomszédomban lakik?
- Igen.
- Akkor nem tudom.
oki
na mindegy köszi de ha mégis hallanál akkor szólj köszi
nem tudok sajna, előtte volt egy ilyen , de szana szét égett. azt újonnan vettük hogy legyen fűtés a műhelyben... a régi talán megvan de az nem ér semmit..
na a lesz a .
Há kő a tanyára ahogy Főnyix mondja fűteni főzni