Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja a külföldiek meg akk hoznak árut vagy mi
:S:S nemv olt raktáron vagy mi?
Am megjött a mocihoz a lánc meg a lánckerekek de az a szar gumi nem:S Majd elv februárba
há ha nem fog jó lenni ha lefestem felőlem viheted, de megpróbálom azért szépen megcsinálni, hogy jó legyen
Például nekem:)
ha van a srácnak kuplung konzolja akkor megalkudom azzal együtt valami occsóért..ha úgy adja akkor megveszem..oszt ha mégse jó akkor odaajándékozom valakinek
szerintem nem törne el csak lepatógzódna a festés!
Spray-vel fujdd le vékonyan az talán tartósabb lesz bár a karcolások egyből meglátszanak rajta! nem tom.
Úgy értettem, hogy a festéktől az amúgy hajlékony, gyárilag zselével alá lett dolgozva ezért rugalmas, ha én lefestem csak itthon mezei módon semmi zselézés. Akkor esetleg kisebb esésnél ahol rendes esetben ugye hajlik, itt talán egyből el si törik, vagy cska a festék pattogzana le?
Eltörik-e? Há az meg hogy má? Mondjuk ha kalapáccsal fested biztosan eltörik. Ebben max csak az a necces, hogy lefested és kb 2 hétig szép, aztán apránként kezd lepattogni róla a festék és akkor még csúnyább lesz mint telicitromsárgán.
Szerintetek kézvédőt lehet festeni? Nem törik el ha lefestem? Tudnék most olcsón egy fasza kézvédőt, csak citromsárga
itt már jobb a helyzet mán lehetne is hajtani
csábító képek
Meg aszitte a hülye hogy tud motorozni oszt közbe mégse.
meg három kilót rátoltál az élvezetre
jóó hát megharapta a nyúl
Vettem 650E-ért, buktam, költöttem rá 100E-et, eladtam 450E-ért.
nem kell most sokat rákölteni szerintem...a motorjához kéne kicsit hozzányúlni mert már elég jól csörög, de erő van az a lényeg..amíg meg nem áll addig tuti nem lesz hozzányúlva
Nem baj. Rákőtöd a fagyipénzt, aszt annyi.
jaja tuti.. én leimformáltam enyimet..
Csak ugy általánosságban montam. Biztos van sok rencámos-papiros is , ami lopott, meg okmánynélküli mégtöbb. Persze nem az hajtja , aki lopta. Valszeg legtöbben nem is tudják, h a gépük egy kicsit meleg
ja jóóó leesett
ezt nem értem. arra célzol hogy lopott mert nem rendszámos?
mert ennek megvannak/voltak a papirjai csak nem volt forgalomba helyezve
E van sajnos..nem megy a motorpiac...nagyon nem
Itt csak ugy lehet profittal kiszálni, ha vki lopja őket. 0befektetés -busás haszon
én is kókányolok sok mindent, de hála istennek ahogy korosodom, egyre több tapasztalatot szerzek, egyre szebb, jobb, szakszerűbb kókányolásokat végzek. mikor megvettem régen a simsonomat annál is rá volt hegesztve a lánckerék a tengelyre. első dolgom volt, hogy azt megcsináltam.. vannak olyan emberek akik, csak ara mennek, hogy használható legyen legalább 1 motorozásra, aztán utána le van baszva...én azért szeretem, ha nagyjából rendben van minden..
CRM 125 .

260 ért vettem. ráköltöttem 200 at kb eladtam 300 ért és most 200 ért hirdetik ugyan így jó ez a motor biznisz

bifor / áfter