ha van a srácnak kuplung konzolja akkor megalkudom azzal együtt valami occsóért..ha úgy adja akkor megveszem..oszt ha mégse jó akkor odaajándékozom valakinek
szerintem nem törne el csak lepatógzódna a festés!
Spray-vel fujdd le vékonyan az talán tartósabb lesz bár a karcolások egyből meglátszanak rajta! nem tom.
Úgy értettem, hogy a festéktől az amúgy hajlékony, gyárilag zselével alá lett dolgozva ezért rugalmas, ha én lefestem csak itthon mezei módon semmi zselézés. Akkor esetleg kisebb esésnél ahol rendes esetben ugye hajlik, itt talán egyből el si törik, vagy cska a festék pattogzana le?
Eltörik-e? Há az meg hogy má? Mondjuk ha kalapáccsal fested biztosan eltörik. Ebben max csak az a necces, hogy lefested és kb 2 hétig szép, aztán apránként kezd lepattogni róla a festék és akkor még csúnyább lesz mint telicitromsárgán.
nem kell most sokat rákölteni szerintem...a motorjához kéne kicsit hozzányúlni mert már elég jól csörög, de erő van az a lényeg..amíg meg nem áll addig tuti nem lesz hozzányúlva
Csak ugy általánosságban montam. Biztos van sok rencámos-papiros is , ami lopott, meg okmánynélküli mégtöbb. Persze nem az hajtja , aki lopta. Valszeg legtöbben nem is tudják, h a gépük egy kicsit meleg
én is kókányolok sok mindent, de hála istennek ahogy korosodom, egyre több tapasztalatot szerzek, egyre szebb, jobb, szakszerűbb kókányolásokat végzek. mikor megvettem régen a simsonomat annál is rá volt hegesztve a lánckerék a tengelyre. első dolgom volt, hogy azt megcsináltam.. vannak olyan emberek akik, csak ara mennek, hogy használható legyen legalább 1 motorozásra, aztán utána le van baszva...én azért szeretem, ha nagyjából rendben van minden..
Spray-vel fujdd le vékonyan az talán tartósabb lesz bár a karcolások egyből meglátszanak rajta! nem tom.
csábító képek
mert ennek megvannak/voltak a papirjai csak nem volt forgalomba helyezve
260 ért vettem. ráköltöttem 200 at kb eladtam 300 ért és most 200 ért hirdetik ugyan így jó ez a motor biznisz
bifor / áfter