Cak fent Vigyázó környékén volt az a fasz jégpáncél lentebb Havasrekettyén ott lehetett vóna ütni
Csak olyan fasz voltam , h egyből a csúcsra akartam jutni
Én is mindig varázsoltam össze -vissza . Véget nemérő kókányolásba folytam bele. Amikor eladtam v cseréltem mindig aszittem , h a másé csak jobb lehet. Aztán rájottem , h nem, mer' került hozzám olyan MZ, h a kuplung rá volt hegesztve a főtengelyre, meg a lánckerék a bordástengelyre , ,
Nem sok ez. Ha kormány kell egyedül az fog kicsit többe kerülni, de hátha találok valami jót olcsón. Amúgy nem akarom egyenlőre eladni, maximum ősszel...akkor lesz pénz kocsira vagy motorra. Ha kocsit evszek akkor meg marad a DT, de akkor szerintem végleg. Majd csak mellé jön nagyobb valamikor.
Szombaton neki ugrok..holnap bejárom a várost azt veszek. Meg venni kéne még 1-2 cuccot hozzá. Meg le kéne mosni, szétkapni beolajozgatni, bezsírozgatni amit kell. Valamit baszni a kormányommal, hogy ne álljon furcsán. De lehet vennem kell majd egy másik kormányt.Kuplung konzol tuti kell emr vagy 6 helyen van már megeszkábálva, azért szakadt a bovden is, emrt mozog a kar le-fel, össze-vissza. Szal lesz mit csinázni
Csak olyan fasz voltam , h egyből a csúcsra akartam jutni