Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cak fent Vigyázó környékén volt az a fasz jégpáncél lentebb Havasrekettyén ott lehetett vóna ütni
Csak olyan fasz voltam , h egyből a csúcsra akartam jutni
Én is mindig varázsoltam össze -vissza . Véget nemérő kókányolásba folytam bele. Amikor eladtam v cseréltem mindig aszittem , h a másé csak jobb lehet. Aztán rájottem , h nem, mer' került hozzám olyan MZ, h a kuplung rá volt hegesztve a főtengelyre, meg a lánckerék a bordástengelyre , ,
okéss
meglássuk..lehet nem is kell semmi..vagy lehet villaszárak kellenek..de most azokat is tudok olcsón, szal ninssen gond. maj' kommunikálunk
mert van itt nekem a sufniba vmi kormányom, ha gondolod ránézek, bár sztem már az se egyenes
nagyon remélem, hogy a kormányom görbe csak. bár a kerék is elég furcsán áll. eddigi legnagyobb esésem következményeképp.
mibaj a kormányoddal? görbe mint a nagyanyám háta?
Nem sok ez. Ha kormány kell egyedül az fog kicsit többe kerülni, de hátha találok valami jót olcsón. Amúgy nem akarom egyenlőre eladni, maximum ősszel...akkor lesz pénz kocsira vagy motorra. Ha kocsit evszek akkor meg marad a DT, de akkor szerintem végleg. Majd csak mellé jön nagyobb valamikor.
szevasztok,
szép képek Zéé csak tél van még azé, de ha jön a jóidő állat helynek néz ki! áá de mennék
Ne kőccs rá túl sokat, mer ha el akarod adni, szart nem fizetik meg.
Szombaton neki ugrok..holnap bejárom a várost azt veszek. Meg venni kéne még 1-2 cuccot hozzá. Meg le kéne mosni, szétkapni beolajozgatni, bezsírozgatni amit kell. Valamit baszni a kormányommal, hogy ne álljon furcsán. De lehet vennem kell majd egy másik kormányt.Kuplung konzol tuti kell emr vagy 6 helyen van már megeszkábálva, azért szakadt a bovden is, emrt mozog a kar le-fel, össze-vissza. Szal lesz mit csinázni
Nincs semmi. Itt is esik, meg ilyen faszságosság van. A kuplundbowdent csinázzad má' more!
Semmit semmit..cska most írtam haza..mondom benézek már, hogy mizúúság..
Csoki.
Mit akarsz e?
Szevasztok-e! Van itt valaki?
Ha készl esz kíváncsi vagyok hogy milyen a munkája és mennyibe volt! szal jegyzetelj, ha megkérhetlek!

És jelentkezz itt! Kösszi előre is!
Nekem a hátsó!
Ok. Csúmiii
na jóccakát, megyek mert holnap 4kor kelés
na, ezt jó tudni.... köszi szépen..
lehet odaviszem akkor, mondták h. a sámsonin is csinálják a fékcentrumba, de az nagyon nem esik útba, mondjuk a vojt se, de közelebb van nekem
motoros a pali, uh mérget ehecc rá
javít, szerel és vigyáz a festésre is..?.:-)
akkor meg vigyed Czirják Csabihoz, nemtom milyen ucca, ott van az állatkisérleti intézet mellett
javítani tudnak vajon kicsit meg van ütve