Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az jó, csak kár h. nem tudok kimenni mert ilyen felénk az út, nem akarok szopni egyedül megint mint ma, 20 perc vót mire a tengerifőd végére kikecmeregtem aszfalton meg nem adja crossgumival
Óúúú he.... te vagyol máá sukár csávóóóó igazi gyivat gyiktátor... .
a hát, de még a bukó meg a szemüveg érkezik majd vmikor... szemüveg majd csak február szerintem nincs elég "kedvem"
Am a tanki tejjesen fasza vót vasárnap. Van tócsa de nem olyan aggasztó a helyzet. Az erdőben a kis tónak a szintje viszont feljebb jött rendesen , úgy , h el sem lehet már száraz lábbal menni a partján.
fúúú a mán fasza . .
Csákó
Főniksz a divatcézár
óóhe, jelentem megjöttem motorozásból, a helyzet reménytelen... annyi víz van mindenhol, ki akartam kerülni 1 nagy vizet, rámentem 1 tengeri földre ami száraznak tünt, nah nem volt az, mefeneklettem elöl hátul, alig tudtam kicibálni a motort meg magam a föld szélére... a csizmám térdig sülyedt abba a mocsárba ahová csak léptem
Simán..150-es még pályázni is fasza lenne mer kis könnyű és jóval erősebb a 125ösnél..
Dikk ez itt van Debrecenbe?!
Nagyon komoly kis átalakítás, és nem is drága! Megvenném én is lenne 65 ezrem.
Nem is tom már melyikőtök akart sárdagasztót...ha lenne pénzem tuti ráugranék ERRE 2 mz gyári kerék és vane gy sm/enduró mz-d..papírokkal
Hááj! Ááá de unalmas napom volt basszameg...Gabi amúgy a csütörtöki motorozás kilőve..nincsen kuplungbovdenem, nem volt...majd ha hoznak akkor motorozgatok kicsit..addig meg rendbe szedem egy kicsit a DöTö-t

Rendben vagyok hormonálisan!
Hagyad már 4-órakkór kiptant csipám!
Még hamar felriadtál e. Rendbe vagy te hormonálisan?
Reggelt!
az jó komoly pedig műanyag nyílás zárok esetében olyan jó a szigetelés meg a záródás hogy plusz levegőztetőt kell rárakni.
"hugyért" kihagytad!
hóóóó hóóóó!
köszi
dászéép!
Ahoj, megrendeltem a sisakom
na húzok csákó