Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Óóóóóóh, Te sukhááár gádzsóóó!
szép bukó! sok balesetmentes km-t vele!
Igen akkor egyre gondolunk. Ő később hirdette így is hogy "1 hétig akciósan 450E-ért" Majd következő fokozatban 480E lett, aztán 550E
Nagyon sokáig láttam arról a DRZ-ről a hirdetéseket.
oké
ja és itt miskolc mellett vette meg egy inas
Supermoto kivitelben volt ha nem tévedek ugye? Rémlik egy ilyen nekem is.
Annyira csak nem tán.
volt fent egy DZR gyujtáshibával, 350 - 400 ért asszem, egy napig két nap mulva 600 ért ugyanaz
A csávó aki tőlem megvette (mint már írtam is nem ez a gép az) valóban ezt akarta, miután tőlem elvitték, 3 hét múlva hirdette 600E-ért. Szeptemberben már 450E-ért hirdette, majd karácsony előtt nem sokkal megkeresett a gép legújabb tulaja levélben, hogy írjunk neki egy adásvételit, mert az előző fószer nem íratta a nevére. Elpostázta az adásvételiket és 400E volt a vételárnak beírva. Szal a fickó tőlem megvette 450E-ért, telibefújatta full zöldre kb 30E-ért és végül eladta 400E-ért. Ezt az olcsón veszek motort, kipofozom és szakítok rajta témát ellehet felejteni úgy ahogy van, mert ilyen nincs. Lehet régen belehetett adni, de manapság csak bukni tudsz mindenen eladott motoron.
Sirááááállyy
semmit se fog kapni érte, ezé' majd alágyút
Cső Z!
Zsiráffal sikerült a bót,lessz gumim !
Ma elővettem az uccsi-fuccsit,délután rendbevágtam a fékekket,festés oszt kííísz !
Viszonylag jó árat kaptam tavasszal azért a gépért, 450E jónak számított. Ez meg egy őrült, ennyit a büdös életbe nem fog kapni érte. Már full idomosan lehet 500E-ért kapni. Ha perpill adnak érte neki is 450E-et érte, igencsak örülhet a koma.
nem az kell 5 ezer alatt. mondom az egyik 5 ezer alatt, még műszakira elmenjen, meg kell egy MÁSIK 80-90%os mindegy menyiért!

/70es nem kell köszi..

150es sem sajna és 180as sem jó
Nem.
Persze. Legalább hatszor néztem ki ma az ablakon.
Nem vagy te egy kicsit alkoholos befolyálsoltság alatt ? 80-90% os gumi 5ezer alatt !120/70-es van!Illetve 150/60 ,180/mitudomén!
Nem.
Jah, meg is fürödtem tetőtől talpig többször is, nem kerülgettem a legnagyobb tócsákat se.
Vót a két déerzés spanod, kentük együtt egy darabig, aztán mentek a dógukra, azután meg jött Norbi, aszt 1ütt barmoltunk a dagonyába. , ,
csávó megvette olcsón ráköltöt vagy 40-50et még és eladja vagy 100-150el többért, jó üzleti érzék
fasza jó idő volt rátok