Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy nagy robi, bár már eladtam uncsimnak, de ő is kijön
:)
azzal lehet ökörködni
Nekem az van.
És nem is akár milyen "Ez egy offroad robogó" gyárilag rücskös gumival jött ki de enyémen aszfalt van.
A narancs az enyém. Igazi talaj lazító mi?
Csak azért nem megyek ki vele a Tankyra mert megszégyenítene mindenkit.
szevasz Töki! Látom ki akarsz robbantani egy forradalmat a fórumon
arra felétek nincsenek idős fazonok akiknek elfekvőbe lenne 25-ös etkójuk a hodályba...?
Kéne pár alkatrész,mennék ki terepezni!
Csak vigyázz a nagy tátogás közepette nehogy belerepüljön egy sült galamb.
áá mostanában nem jártam arra fele. sajnos levagyok sérülve, de vasárnap kinézek kicsit tátani a számat
gyere, gyere...jó lesz..
csá, legyünk is jó sokan, úgy jó a buli
Te voltál kint a Dr-el meg egy Tenere? Lehet veletek találkoztunk.
szasztok,
épp most gurultam itt egy kört, jól esett akkor vasárnap délkörül leszünk sokan úgy látom, zsír
na, milyen 50es? robogó?
Mien 50-esed van?
Majd ha legközelebb mentek, és kijön hogy nem melózunk, akkor elnézünk. Jó volt ma is, jó idő volt. Bár egy ugrató után a kis pályán leszakadt a lámpabúrám. De hogy hogyan?
oda én is 50-esl megyek

a kutya meg kapjon el ha tud

majd viszek egy kolbászt neki
lesznek még 80asak is, meg pár nagyobb
Mennék vagyis mennénk haverral, de sajna dolgozom.
Bár 50esekkel vagyunk:)
Király?
Ma 2 pulcsi meg egy kabátba majd be fagyott a seggem.
Szerintem szét fogunk fagyni.
vasárnap megyünk ki páran, ha gondolod gyere te is, várunk szeretettel, kb 12-re megyünk
ami nincs bekerítve akkor mész rajta mikor akarsz, az a csávó meg hajléktalan, abba a romos "épületbe lakik"
Egy fickó volt ott a bejárattól nem messze, egy bódéban. Nem tudtuk hogy őr, vagy csak ott lakik. Havert meg is kergette a kutyája:) Amik lentebb vannak kis pályák és siratók, azokat let "legálisan" használni?
be ha nem látja senki de amúgy vmi éves díjat kell fizetni nem tudom kinek...
Sziasztok.

Lenne egy kérdésem.
A Tankyn van egy nagy pálya, de az ma délelőtt le volt zárva egy fával, és ki van írva mellé hogy magánterület.
Oda be lehet menni motorozni?
kóser
Én kettő körül érek a bódéhoz, Karesz (Repsolfan) fél 3 körül mondta, hogy végez aztán jön ő is. Többiekre mindjár rácsörgök