Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy rocker 10 évvel ezelőtt hajótörést szenvedett egy lakatlan szigeten. Egyik nap közeledni lát valamit a tengeren, hajónak kicsi, ezért kíváncsian várja, mi lehet az. Egy gyönyörű női búvár lépked ki a partra és megáll a rocker előtt.
- Mondd, rocker,... mikor gyújtottál rá utoljára?
- 10 éve, mikor hajótörést szenvedtem.
Erre a nő a búvárruha egyik zsebéből elővesz egy doboz cigit, meggyújt egy szálat és a rocker szájába adja.
- És mondd, rocker, mikor ittál utoljára egy jó whiskyt?
- 10 éve, mikor hajótörést szenvedtem.
Erre a nő elővesz egy üveg jóféle italt és átnyújtja a rockernek, majd lassan lehúzza a cipzárt a ruháján, ahonnan két gyönyörű mell bukkan elő.
- És mondd, rocker, mikor érezted magad utoljára igazán jól?
- Istenem, csak azt ne mondd, hogy van nálad egy motor is!
nem vagy még benne?

http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=150172908352576
simán
:))
hívjunk még akkor embert
mondjuk mindenkit
Facebook-os oldalatokat tudnád linkelni?
csáó
nekem is van egy 70-es robeszos haverom, szerintem ő is jönne..cska nincsne kivel..mi terepen megyünk be Gabival..ő szerintem nem fog egyedül bejönni úton... mondjuk ha jó az idő..
cső
pont com a vége!
Lehet én is kinézek .
Há nem igaz nem elég hogy lassú a netem még azt is kiírja hogy érvénytelen e-mail cím!
lassú lennék? Mégis tudok nagyjából menni utánad...
cső

akkor hívom uncsim a 70 es nagy robival

komolyan
nyugodtan, akkor 3 csoportra lehet osztani az embereket majd , nézők, gyorsak és lassúk
Én valószínű hozok még 2 gyereket, de egyik sem tuti..ne legyek már egyedül kismotoros
nem tudok még pontos időt, de szerintem délkörül, mert akkor van a legmelegebb amugy jó időt ír a koponyeg.hu
jönnétek ti ketten + roekjozsi nézönek, mi meg lennénk 3an akik motorolunk is aktívan + még lehet drz-s haver ha ráér meg Zé még ki tudja kit hoz ha jön
ok
megbeszéltük
te is elküldöd a számod?
és akkor tudunk egyeztetni

cső
hello
ok
vágom hol van!
akkor beszéljünk még addig
írd meg a számod légyszi
tamas.czine@gmail.com
cső
Még én is mennék!
Mehetnénk ketten mert én sem voltam ott még, mitom én bodétol indulnánk oda.
CSak akkór mondjatok Gabi egy pontos időt!
nekem inkább az időm szab határokat de egyik se jó az biztos
vasárnap megyünk eddig úgy néz ki, nemtudom még hányra de itt lesz egyeztetve a fórumon az biztos.

itt szoktunk találkozni, 200m-rt kell jönni földúton a buszfordulótól
Nem muszáj a jövőhéten. Utána bármikor mehetünk..Nekem cska a lóvé szab határokat..
jövöhét nem jó nekem semmiiképp
cső
simán
:)
csak nem voltam még
azért kérdem mikor meg hol?
:)
nekem nyóóc legalább több pénzem gyűlik.. amúgy úgy néz ki, hogy jövőhét vége fele veszek krosszgumát...akkor tolhatjuk cska igazán..
szerintem vasárnap inkább, Zé is akkor jönne, akkor már 3an lennénk ha többen nem is, drz-s sárc még nem 100 hogy jön pénteken derül ki
Sportmotorokkal a tankin.. Amúgy kész a DöTö. Minden rendbe már vele. Szombat vasárnapom tök szabad..szervezkedjünk...
te is kijönnél tankira ?