Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én meg is nézem, de ha nincs iszok felest
De meginnék most egyet..de szerintem nincsne itthon...meg is nézem..
igyunk 1 sört
Inni kéne..olyan ihatnékom van...
Mostmérkelllebuktatniii? DeköcsögvagyKarcsi Ez lett volna a hatalmas előrelépésem a robotoknál...de te leleplezted...
Há mer ilyen rugós szerkezettel működsz oszt mikor becsuklott a nyakad, automatikusan feljebb rándultak a lábaid.
De leér..... 2 DRZ-ről sio elért már eddig...
drz-ről nem érne le a lábad ha
Ha a nyakam nyomódott össze akkro miért a lábam nem ér le? Am abasznabe..ennél jobban összemenni...így se vagyok egy óriás...
Ez nem is hülyeség, lehet nem vette észre hogy eltűnt a nyaka, biztos benyomódott.
lehet összementél az eséstől
Most, hogy ma mentem vele 1 kis karikát, hogy bemelegedjen, már nem is éreztem annyira magasnak...de akkor a múltkor miért?

óvatosan

ne szezon végén szívd meg!
Sziasztok!

Eladó egy pár (120/190) Pirelli Diablocorsa gumi párban 50.000Ft! Zsír új, egy méter se ment még.

Érdeklődni: +36203224093
Fasza ma fogtam egy hatalmas fekvőrendőrt vagy 30-40-el.
Gyorsabban mentem még jó hogy annyira letudtam lassulni.
Nem érzek semmi változást a futóművön de menteközbe néztem a felnim és hát nem az az ideális kör. Lehet előőtte is ilyen volt, de aggaszt a dolog.
Hella

Na az jó, akkor ez kizárva legalább. Lehet tovább keresni a probléma forrását.
Császtok! Na megnéztem a tengelytávot...fasza..nem hajlott a villám
bízzunk a jó időben
Én ott leszek, ha eső nem lesz akkor biztos! :)
Szerintem is jó idő lesz !
Előrejelzés péntek estig: majd mindenütt kiderül az ég. Tartósabban felhős tájak csak az északkeleti határ mentén lehetnek, főként ott délutánig néhol kisebb eső, zápor is előfordulhat, másutt csapadék nem várható. Holnap kezdetben túlnyomóan derült, napos idő várható, majd délutántól északnyugat felől megnövekszik a felhőzet, de csapadék ekkor sem lesz. a legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 9, 14 fok között alakul.
Távolabbi kilátások péntektől hétfőig:

napos időre számíthatunk csapadék nélkül. Az időszak második felében a változó felhőzet mellett azonban már egyre rövidebb időre süt ki a nap, hétfőn már több helyen lehet eső, zápor.

Jelentős mennyiségű csapadék az ország területén nem lesz.
nappali hőmérséklet kezdetben 9, 14, később 11, 17 fok között várható.
csövi
voltunk egész délután mentünk fel alá a városban csak a találkozó csúszott kicsit, sorry!
nem tudtuk a mobild az volt akkor a baj, mert ment egy sms, hogy mi a pálya! pont azért, hogy nehogy vki ott várjon feleslegesen

de most szombaton - alább olvashatod - szerveződik a dolog!
elvileg, ha jó az idő 13.00kor tali, de fél órát mindig ott ácsorgunk, aztán vagy Füred vagy Mátészalka....
Hali, lesz is ott valaki, mert a múlt szombaton kinéztem, délre volt megbeszélve tali, itt a fórumon, de senki nem volt
Nekem jó! Legyen akkor 1 óra bothega, aztán fél 2-kor meg induljunk hogy ránk ne szakadjon az íccaka :D
Sziasztok, egykis segítséget szeretnék kérni tőlletek, az érdekelne, hogy Debrecenbe, vagy környékén nemtudtok valami jó önindítóst ? akinek van alkatrésze egy Honda NSR125 önindítójához ?
Ha valaki esetleg tudna legyenszives jelleze. :) Köszönöm. :)