Erre azt mondom "olcsó húsnak híg a leve". ÉS ez nagyon sok esetben igaz. Ennél tuti valami nincs rendben.
PL:Szerelő ismerősnek volt egy gyorsaságia, ment az meg minden azt hitte az ember hogy motorikusan nincs vele gond. Mikór szét húzta a blokkot akór jöt ki a turpiság: a fötengej meg volt hajolva és elmondása szerint ez arra vezethet a jövőben hogy meg fog ragadni. Eladta jóáron. DE DE aki megvette az már azóta biztos szopott vele. Hát tudja ő is nem szép dolog de eladta nem reális áron.
Mivel még nem láttam és nem hallottam, nem tudom. Annyit mondott róla, hogy kell rá 2 új gumi, olajszűrő és olajcsere, levegőszűrő tisztítás, gyertyacsere. De én még hozzátennék egy átnézető szervizet is. Esztétikailag vannak kisebb hibái, nem szalon állapotú, de nem is egy leharcolt fos. Ennyit tudok róla.
A Gazsi pisil a temetőkertben, odamegy hozzá egy rendőr:- Ejnye, ejnye, hát nincs benned semmi tisztelet? Rakod el de rögtön! Gazsielrakja, aztán elkezd baromira röhögni. ...- Mit nevetsz?- Assziszi hogy abbahagytam?
Ki tudja nekem megmondani, hogy mikor jó a fáról leszedni a gyümölcsöt? - kérdi a tanító néni. A kis Gazsi jelentkezik:
- Amikor nincs otthon a szomszéd!
A szőke nő a barátjával elmegy a fiú szüleihez vacsira.
Egyszer csak a falusi bableves hatni kezdett: fingania kellett a csajnak. Gondolt egyet elengedett egy KICSIT. A srác apja lenéz az asztal alá:
- FIFI!
A csaj arra gondol: na ezt a kutyára fogta!
Gondol egyet kienged egy reccsenőset. Az apa:
- FIFI!
A csaj már biztos benne: na ez már a kutya lelkén szárad. Elenged egy nagyon nagyot. Mire az apa:
- FIFI! Mennyé má arrébb mert minnyá rád szarik!
El nem adnám a gixert, de már írtam régebben hogy engem mint zöldfülűt vonzzzz a cross világ és ha majd lesz önálló keresetem akkór beruházok egy pöpec kis 125-ös crossmotorba a gixxer mellé. Isten nekem ugy segícsen!
akkor majd adunk nektek füstjeleket