Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

juj, de jó
akkor majd adunk nektek füstjeleket
mi megyunk ki
egykopr taléakozunk a kishegyesin onnan atnezunk a bodehoz....
csak tuzoltok megyunk
leszunk 4-6an kb
cső
sztem ott lesz a banda, mert mondták páran

vagy 10 en mindig vagyunk végül, no para
aztán majd ott megbeszéljük, hogy merre menjünk
Szerintem hibátlan lesz holnap is :)
Én 2-3 körül kinézek, jön még ki ma valaki?
szép napo!
király ma az idő, csak tartson ki 7végén is
Hát ez esetben, ennél a Huskinál én mernék fogadni, hogy valami van vele. TUTI
Nem egyszer volt rá példa, hogy a drága húsnak is híg volt a leve. Nem minden esetben tükrözi az ár a valóságot.
Erre azt mondom "olcsó húsnak híg a leve". ÉS ez nagyon sok esetben igaz. Ennél tuti valami nincs rendben.
PL:Szerelő ismerősnek volt egy gyorsaságia, ment az meg minden azt hitte az ember hogy motorikusan nincs vele gond. Mikór szét húzta a blokkot akór jöt ki a turpiság: a fötengej meg volt hajolva és elmondása szerint ez arra vezethet a jövőben hogy meg fog ragadni. Eladta jóáron. DE DE aki megvette az már azóta biztos szopott vele. Hát tudja ő is nem szép dolog de eladta nem reális áron.
Mivel még nem láttam és nem hallottam, nem tudom. Annyit mondott róla, hogy kell rá 2 új gumi, olajszűrő és olajcsere, levegőszűrő tisztítás, gyertyacsere. De én még hozzátennék egy átnézető szervizet is. Esztétikailag vannak kisebb hibái, nem szalon állapotú, de nem is egy leharcolt fos. Ennyit tudok róla.
gúd morning szánsájn!
Boldog Pénteket mindenkinek! .
Jó reggelt, naposat
oszt a motorja milyen lehet?

majd vasárnap

jóccaka
Na jó iccakát lépek én is.
jók voltak a viccek! THX
No a ma esti viccparádé is megvolt, én elhúzok nyomok egy szundit. Szasztok szép álmokat.
Én meg a tieden..hát az durva,....
Az első az ilyen: A másik sem rossz de az elsőn megfeküdtem.
A Gazsi pisil a temetőkertben, odamegy hozzá egy rendőr:- Ejnye, ejnye, hát nincs benned semmi tisztelet? Rakod el de rögtön! Gazsielrakja, aztán elkezd baromira röhögni. ...- Mit nevetsz?- Assziszi hogy abbahagytam?

Ki tudja nekem megmondani, hogy mikor jó a fáról leszedni a gyümölcsöt? - kérdi a tanító néni. A kis Gazsi jelentkezik:
- Amikor nincs otthon a szomszéd!
A szőke nő a barátjával elmegy a fiú szüleihez vacsira.
Egyszer csak a falusi bableves hatni kezdett: fingania kellett a csajnak. Gondolt egyet elengedett egy KICSIT. A srác apja lenéz az asztal alá:
- FIFI!
A csaj arra gondol: na ezt a kutyára fogta!
Gondol egyet kienged egy reccsenőset. Az apa:
- FIFI!
A csaj már biztos benne: na ez már a kutya lelkén szárad. Elenged egy nagyon nagyot. Mire az apa:
- FIFI! Mennyé má arrébb mert minnyá rád szarik!
Valaki nyomasson már egy jó viccet!
Nekem is valami ilyesmi céljaim vannak..de előbb legyen egy épkézláb utcai gépem...
El nem adnám a gixert, de már írtam régebben hogy engem mint zöldfülűt vonzzzz a cross világ és ha majd lesz önálló keresetem akkór beruházok egy pöpec kis 125-ös crossmotorba a gixxer mellé. Isten nekem ugy segícsen!
majd vasárnap kipróbálsz 1-2 endurót és el akarod adni majd a gixert vagy cserélnél