Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nnnnnnnnnnNa, milyen volt a meccs
ja,elfelejtettem,hogy haver
Eszem ágába sincs. Elég nagy csalódás volt a DR 350-es eset is.
főleg ez a bal oldali berúgókar nemeccerűűű
jah, tényleg ne vegyél berugós motort, rugdostam a berget, de csak 1x sikerült beindítani és vagy 5 centivel magasabb a motor mint a drz
Ennyit evett a zx6 is 140-150-es utazóval.
A DT is 6-7 között eszik terepen. Az szeritnem nem oylan sok.
drz is 6-7et terepen nyelezve szerintem
Igen? Nem is láttam, hoyg ment vele. Én meg enm emrtem elkérni, pedig de mentem volna vele egy lájtos kört.
Pedig magas az a Berg , mint a kilátó. Azé' a srác a végén elkérte megtesztelni.
hát ha nem is kicsi, az mondjuk úgy már passzolt hozzá
De legalább keveset eszik. Míg egy 125-ös 2T bevedel 8-10 litert ez hiper nyelezve is 3.5-et.
jaja korrekt volt :) csak kéne vmi jáccómotor... Motoroskiller jó fej volt a szürke megane-os aki kiengedett sámson felől mi? :P
Ja amúgy....éppen ideje lenne neki valami magasabb motort venni, mert ez már nagyon pöttöm... Mondjuk még Zoltánbátyám Husabergje is kicsi volt neki...
jól passzolt a kis xt a 2méteres sráchoz
De ha rendszámos motrt akrnék és 125-öst..akkor se az xt.-re esne a választás.
Én sem arra gondoltam, hogy akkor most lecseréled a dt-t xt-re.
Azt nem mondtam, hogy kéne, emrt azért egy 125-ös motornak jócskán oda kéne vernie egy 80-ast....de ahoz képest amire számítottam fasza..
Na látod. Múltkor mikor beszélgettünk msn-en olyan csúnyán elítélted szegényeket.
De ezek csak ksi bajok, amúgy tudott jönni Zé és én utánam. Csak a végefelé maradt le
Nem volt benne olaj? Az durva.
Én is csodálkoztam, de bírta. Jó kis gépek azok
meghalt konkrétan nem volt benne olaj mikor kiért, aztán meg dugulása is volt, szétbontotta az egész motort
Látom a képek közt volt kint XT 125 is. Mennyire bírta a terepet? Halott volt nagyon?
homokút/dagonyásút/légvonal szerintem fele annyi!
na léptem a lágerbe a zsidóknak aprópénzért gályázni...
Hát vagy 40 km-re. Sok az azért...