Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cső
merre pontosan? és mikor?
majd emailben cseréljünk számot!
vaslovasokon tudsz írni - facebook-on
ott is fent vagy ugye?!
cső
Híres lett a tanki csak nem a motoros pályáról hanem a sok szemétről amit a sok hülye ember kihord oda...
a melók miatt sürgős volt,és szerencsém is volt vele
Grat. Jobban jártál, mer' a Vitómmal még ugyanúgy nincs haladás.A szerelő hozzányúlt, de még nem tudja mi a baja, meg h mennyi lesz?
oké, akkor majd nézd a fórumot h. mikorra megyünk ki és kint találkozunk
gondoltam is rá,nehogy megfogjanak
vettem járgányt ijent
Nem kérte még a polisz ,de majd érte megyek lehet a hétvégén.
ma vettem észre,nálam maradt a futód forgalmija!
Nemtom mit hagytam el má' +int?
hali zoli!nem hiányzik valamid?
Péntek este tudom pontosra mondani, de ha véletlenül nem is lesz kész, akkor kiviszem a kádéikszet, aszt zúzom azzal.
pércsen van az a siratós hely, csak az a baj terepjáró pálya, nem igazán motoros, de feltaláltuk magunkat...
üdv, vasárnap jönnél tankira? mart akkor én is úgy szervezkedem inkább, legyünk páran, úgy a buli
fasza lett
a hétvégi videóóó
Majmeglátod
Több a kraft, mint ami elég, de legalább nem hervad a fordulat a sirató teteje előtt
azt még nemláttam terepen akcióban, biztos kemíny lehet
É meg pont mos akarom meccsinányi a bokorugróberget villanymotorosra, h ha tetőreverem a sárba, ne kejjen rugapálni, hanem gombrúl gyújjon
Nemtom, nekem szétpotyogtak a pitbájkjaim a nyáron, aszt nem volt kedvem hozzányúlni még. Nem is nagyon hajtják a tavalyiak sem már ezt a pitezést, igy én is másfele nézelődök.
na hátha összejön a vasárnapi tanki. imu még szokta veretni a pitet kinnt? multkor láttam felbukkanni vmelyik topikban, de nem nagyon erőlteti mostanában
Há' e van. Ha van egy kis szabadidő, elmegyek vmerre gépelni.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk... ezt jól megvenném ha lenne pínzem, szeretek berúgni
Persze. Multhétvégén Kunmadáron vertük, azelőtt hétvégén meg Márijapócson. Ott parkettáztam is egy olyat, h leszakadt róllam gatya-ing.
Szombaton is kunmadárra megyünk, vasárnap meg lehet tanki, ha elkészül az ötötvenes addig.
hát azt lehetne igen még szerencse hogy felénk nemnagyon van árok az út szélén
veled mizu, mesélj vmit