Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ahaaa vágom azt hittem össze rúgtátok....akkor jól van akkor
v am nagyon ugy kerezted mintha vmi bajod lenne velem?!?! bocs ha felrertettem....
barhova debben....vagy cska kocsmazni...
es ugyanugy jarok veluk is....csak nem egy csoportban vagyunk es vagy ok ernek ra es en nem vagy forditva ... ugyhogy veluk csak ha szabi van akkor tudok menni....es bocs h akkor nem irtam nem olvastam nem azert mert nem akartam...
Szevasztok
küki: te kivel és hova szeretnél menni bulizni . . már egyszer kérdeztem de nem jött válasz,hogy mi van a tűzoltó haverokkal már velük nem nyomulsz .
Vele beszéltem. Zsír gép, csak kb kell rá költeni vagy 40-50E-et meg a forgalomba helyezés. Úgy húzós lenne.
Ha anyagi és egyéb okok miatt el kell adnom a fazekat akkor egy ilyen lesz helyette
husqi
Ezzel szemeztem már, csak hát ugye berúgós meg látom ahogy csüngnék róla. Elég magas szerintem.
Nézd meg ezt
husaberg
péntek, de nemtudom mikor jövöhéten vagy utánna benne lennék
egyszer egy szombaton v penteken v szerdan nem megyunk el bulizni meg inni meg hasonlok? ja és motorok nelkul
jajam
gyönyörű, de inkább pályára mint utcára való, mondták már páran
Péntekre jó elsz az megint... Megint a DRZ-s sráccal voltál?
há jól szétbasztad azt a jó motort 1 óta motorozok ma bazdki
kíszen vagyok már, vagy 100km-rt mentünk terpen, meg homokbányáztunk, lesz kép meg video
Nünü meg jól felszívódott.
Nos nem az én árkategóriám az biztos, csak annyira szép gondoltam belinkelem.
Háá.
Jaja...remélem a hétvégéig meg tudom csinálni a motort is, mert nagyon mehetnékem van..már a hátam is csak alig fáj.
Uhhh, még jó hogy neked nem lett bajod.
Az ára is!
elég jóóóóó
Szaladj érte-e..
Husqvarna. Ááá de betyár szép SM. (felállós farkú szmájli)