kurva jó délután volt....
lesz még mindig jó idő idén is
kicsit csuszik mar a hatulja de igy kicsit izgalmasabbb
ma nem tüzelt a kicsike......keves voltam neki
Akkor megcsináltad a hüyleséget megint magadnak... Van egy oylan érzésem, hogy a KTM-nek is hasonló vége lett volna, ha találunk kulcsot a motoros találkozón...
szóval a történet egyszerű,"kicsit" berugtam és megfőztem a motort! A dugattyú megcseppent,a gyűrű beleolvadt, a főtengely megragadt,összeestek a tűgörgők....
Ha tudsz valami blokkot bele,szívesen fogadom!
A mai összeröffenésen abban maradtunk, hogy érdemesebb lenne holnap korábban találkozni, mert 5 körül már elég hűvös van.
Tehát, holnap 11-kor találkozunk a Bothdegánál Debrecenben.
Abban maradtunk, hogy Tiszafüreden már volt mindenki sokszor, így Nyíregyháza - Mátészalka karikát megyünk.
Akik mondták ma hogy jönnek:
- Dienes Karesz (Repsolfan)
- Zoló (R6)
- Sanyi (piros R6)
- Sanyi két vagy három haverja
- lehet tűzoltóék (Repsol honda, Bernáth Pisti)
- Kavics (én :D)
Meg persze, bárki akinek kedve van jönni!
Nyíregyen Zoló nagyszülei disznót gyilkolnak, oda beköszönünk, Mátészalkán meg barátnőmhöz egy forró teára :)
Max 4-5 körül hazaérünk, így legalább jobban ki tudjuk használni azt amikor még napsütés van :)
Remélem a többieknek is oké :)
É meg befaragtam a bergbe a kross-szettet, mikor kész lett minden, fújtatnám fel a háccsót, oszt látom , defektes
Az isten bajsza meg!
Mehetek hónap belsőt venni
kicsit később tolok egy fényképet meg egy leírást,de jön le haver gyúrmázunk kicsit( tudod kell az erő a Gúthra,nem megyünk punnyadt testtel terpezni )
szeva Báttya! Simán kirobbantok egy forradalmat
Nem tudok róla, hogy lenne olyan ember, de esetleg körbekérdezősködhetek egy kicsit. Mivan am az ETZ vel?
lesz még mindig jó idő idén is
kicsit csuszik mar a hatulja de igy kicsit izgalmasabbb
ma nem tüzelt a kicsike......keves voltam neki