Asszem szombat délután zakóztam egy aprót.. Egy kis "döcögős" után bedobált kb 80-nál, és keresztbe fordulva érkeztem le...4mm-t hajlott a villám..a kormányom lefele nézett..meg amiket még leírtam....csodával határos módon nekem csak egy pár centis seb lett a hátamon...
Szerbusztok!
Ajaj Gabi...kérdéses ez a hétvége... Ma nézegettem egy kicsit a DT-t..nem is oylan kicsi a kár mint gondoltam...a villám lötyög..hiába van meghúzva, a kilóméter órám kiesik, a kormányom mégis görbe pedig egyenesítettem rajta, a hátsó idomom alul végig el van törve, nem megy a féklámpám, jaaa és valami az első villámban szerintem szétment, mert kb 10 centivel magasabb lett a motor..alig ér le a lábam...
Há mitörtént?
Ajaj Gabi...kérdéses ez a hétvége... Ma nézegettem egy kicsit a DT-t..nem is oylan kicsi a kár mint gondoltam...a villám lötyög..hiába van meghúzva, a kilóméter órám kiesik, a kormányom mégis görbe pedig egyenesítettem rajta, a hátsó idomom alul végig el van törve, nem megy a féklámpám, jaaa és valami az első villámban szerintem szétment, mert kb 10 centivel magasabb lett a motor..alig ér le a lábam...
Valaki ma bódéhoz?
ÁÁ nem fázik itt senki. Amúgy meg menj phoenixel terepre.
óóóó napot!
Látom megy a család fázás!