Tiszteletem...!
Holnap kísérnénk utolsó földi útjára barátunkat,motoros társunkat aki 28.án kedden a Sámsoni úton szenvedett balesetet.
A szülök szeretnék,hogy minél több motoros búcsúztassa szeretett fiukat.
Találkozó Debrecen Kassai út- Jánosi utca sarki Agip kútnál 12:30 kor
Köszönettel...
Nem nem volt gáz ez egy alap jenenség volt ha hideg a gumim.
Ha te nem is a többiek látták lehet, hogy meg úszik a hátulja kicsit a gixernek.
Remélem mostmár többet fent lesztek itt a forumon és tudjuk tartani a kapcsolatot.
Tényleg jó volt a feeling-je! Nyitásnak Sámsoni út-tiszteletünket tettük elhunyt motoros társunknak ,majd 33-as,kerekezés,ahonnan a zsaruk elől menekültünk ,városba "kulturált,szabályos és csendes" közlekedés csak akkorákat durrant az R6-os Laller dobja,hogy azt vártam mikor basz fejbe végül zárás képen csökkent létszámmal 47-es 1keréken
jó volt titeket megimerni.
Elindúltunk haza haveromal váltásnál elfirkált a kicsi. Ez is azt igazolja hogy már hidegecske van.
A Berényiek mért léptek le ilyen hamar? Megunták a stájszt?!
Az R6 -os gyerek elvólt! Feszt pukogtatta a gépsast tetszet a stílusa.
kedves motorosok!
aki 14:55 perckor a nagy bandában, a tűzoltóság előtt tiltásig meg pukkanásig meg nekem élvezésig forgatta a gépét sztem le is szophat mar bocsi....
ülök a laktanyában Ti meg motoroztok ilyen megmozdulást lehetne még csinálni....egyre többet egyre többen kívülről nagyon látványos volt....am meg tuti kurva jó (volt) nektek! na vigyázzatok magatokra!
Holnap kísérnénk utolsó földi útjára barátunkat,motoros társunkat aki 28.án kedden a Sámsoni úton szenvedett balesetet.
A szülök szeretnék,hogy minél több motoros búcsúztassa szeretett fiukat.
Találkozó Debrecen Kassai út- Jánosi utca sarki Agip kútnál 12:30 kor
Köszönettel...