Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tiszteletem...!
Holnap kísérnénk utolsó földi útjára barátunkat,motoros társunkat aki 28.án kedden a Sámsoni úton szenvedett balesetet.
A szülök szeretnék,hogy minél több motoros búcsúztassa szeretett fiukat.
Találkozó Debrecen Kassai út- Jánosi utca sarki Agip kútnál 12:30 kor
Köszönettel...
uhhh még jobb idő van ma mint tegnap volt.
Itt 1000 ágra süt a nap. Szerinrtem ami a tankomba maradt tegnapról benya ma szétoszlatom a levegőbe.
örülök h. megismerkedtünk, remélem lesz még sok jó közös motorozás bár idén már nem biztos, most 4 fok van kint
Dolgozom még most is sajna..
Nem nem volt gáz ez egy alap jenenség volt ha hideg a gumim.
Ha te nem is a többiek látták lehet, hogy meg úszik a hátulja kicsit a gixernek.
Remélem mostmár többet fent lesztek itt a forumon és tudjuk tartani a kapcsolatot.
Este már tényleg hideg volt...meg köd hazafele Sámsonba..:/
Hétfőre jó időt mond...

Várjuk a videót! :)
Neeem csak nagy a seggem
:(((
mi történt?

rem. nem volt gáz!

csövi
Jáááj és már megint nem ment a 300 288 a vége!
Tényleg jó volt a feeling-je! Nyitásnak Sámsoni út-tiszteletünket tettük elhunyt motoros társunknak ,majd 33-as,kerekezés,ahonnan a zsaruk elől menekültünk ,városba "kulturált,szabályos és csendes" közlekedés csak akkorákat durrant az R6-os Laller dobja,hogy azt vártam mikor basz fejbe végül zárás képen csökkent létszámmal 47-es 1keréken

A kemény mag! ENNYI!
jó volt titeket megimerni.
Elindúltunk haza haveromal váltásnál elfirkált a kicsi. Ez is azt igazolja hogy már hidegecske van.
A Berényiek mért léptek le ilyen hamar? Megunták a stájszt?!
Az R6 -os gyerek elvólt! Feszt pukogtatta a gépsast tetszet a stílusa.
igen
:)

voltál?
csak nem ismerjük egymás becenevét?
::)
hideg van

de voltunk
lesz vidi is
ááá
:)))
tűzoltó vagy?
uncsim is Szab. Sanyika!

és egy fővárosi kollégával is mocizunk neki CBR 1000 R van Dologházban székel:))
hella

én is most értem haza
rem. a többiek is mind rendben vannak!

videó kész lesz hamar
:))

ja kár, hogy a Bösz-i fiúk hamar elmentek!
de örülök, hogy átjöttetek, hogy sokan voltunk
csövi
Most értem haza.
Áhhhh geci jó volt!
Hazafelé igaz megfagytam de adta a bandázás.
ott is voltunk
voltunk
Hohoó Balu!

Este sem gurulsz ki? :)
Így jár aki szolgálatban van.. Én nem ott vagyok,még sem mentem ha ez vigasztal..
Ezt egy 10 perce itt a Coránál is eljátszották :D Vááá este 8-kor én is kiszabadulok :D

Jah, és készül az újabb videó :D
kedves motorosok!
aki 14:55 perckor a nagy bandában, a tűzoltóság előtt tiltásig meg pukkanásig meg nekem élvezésig forgatta a gépét sztem le is szophat mar bocsi....
ülök a laktanyában Ti meg motoroztok ilyen megmozdulást lehetne még csinálni....egyre többet egyre többen kívülről nagyon látványos volt....am meg tuti kurva jó (volt) nektek! na vigyázzatok magatokra!
Mostmár elkezdett sütni a nap is + szakadozik fel a felhőzet!
Szereljed felfele oszt gyertek!
szerintem megyünk, csak még vissza kell szereljem az sm szettet, nincs am hideg annyira