köszi!
Szerintem is a polisport a legjobb!
Annak fasza a fém merevítés, havernak is az van a supermotyóján és kapott jót rosszat is. betonon is esett vele és semmi baja. Kíráj én azt mondom! jah és még szép is .
Ez a krosszpálya csak egy kis része, ami a vidin van. Az egész tanki van vagy 100 négyzetkilóméter. Egy kisebb tank benzint majdcsak ki lehet motorozni mialatt minden részét bejárod.
Én a bonyolultabra gondoltam az elejétől kezdeve!
Azért mondtam hogy azt szerintem nem tudom megcsinálni.
Az egyhelyből indulósat talán talán gyakorlások után megtudom!
úgy a legegyszerűbb ha állóhelyzetbe kezdesz kaparni aztán lassan engeded felfele az elsőféket, aztán a kormnnyal játszol h. ne dölj el és lehet figurázni közbe meg köröket csinálni úgy h. közbe nem ér le a lábad
de amire te gondolsz az meg a powerslide, azt meg kanyarban csinálják elsőfék enyhén, nagyobb hátsófék vagy 2 vissza amig meg nem csúszik a fara aztán kontroláltan ráadagolni a gázt, de az már nem egyszerű aszfalton
Szerintem is a polisport a legjobb!
Annak fasza a fém merevítés, havernak is az van a supermotyóján és kapott jót rosszat is. betonon is esett vele és semmi baja. Kíráj én azt mondom! jah és még szép is .
barnáknak lehet kellet építő anyag
És minden része ilyen szép állapotban van, mint ami a vidin látható?
Az megérne egy vidit az tuti!
Kitudja lehet elkapna a hév!
Azért mondtam hogy azt szerintem nem tudom megcsinálni.
Az egyhelyből indulósat talán talán gyakorlások után megtudom!
de amire te gondolsz az meg a powerslide, azt meg kanyarban csinálják elsőfék enyhén, nagyobb hátsófék vagy 2 vissza amig meg nem csúszik a fara aztán kontroláltan ráadagolni a gázt, de az már nem egyszerű aszfalton
Hátsófékkel megcsúsztatod kereszbe, utánna kis elsőfék és rádobod a gázt (kuplunggal)?