Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

9000
enyémben nincs merevítés, de igyis bírja
Lopjál már nekem egy olyat valahonnan...
köszi!
Szerintem is a polisport a legjobb!
Annak fasza a fém merevítés, havernak is az van a supermotyóján és kapott jót rosszat is. betonon is esett vele és semmi baja. Kíráj én azt mondom! jah és még szép is .
gondolom vagy 12 ezer párja..
már feltették ncore-ra, de gondolom máshova is
ez a polisport a legjobb ami nekem van, mindkét motorunkon az van, és bírja az eséseket is!
akkor mind1...kurva drágák amúgy ezek a rohadt kézvédők
aham, a másik eltört...
HAver megnézné a futamot GP2est de nem tudtok linkelni hol tudná megnézni megint?
A képeid között láttam kézvédőt..cska 1 van?
elhorták a legyek!
szétverték a parancsnokságot vagy mi volt ez az épület
barnáknak lehet kellet építő anyag
hát nem igazán, az a baj 80%át benőtte a gaz + a fák a nyáron mivel akkor nem nagyon van ott élet a por miatt
Értem! Hát az jó. nem unalmas legalább.
És minden része ilyen szép állapotban van, mint ami a vidin látható?
Ez a krosszpálya csak egy kis része, ami a vidin van. Az egész tanki van vagy 100 négyzetkilóméter. Egy kisebb tank benzint majdcsak ki lehet motorozni mialatt minden részét bejárod.
Hát az komoly lenne!
Az megérne egy vidit az tuti!
Kitudja lehet elkapna a hév!
Úgy elképzeltelek ahogy ott zúzod te is a gixerrel.
unalmasa moto gp, de mostanába mindig a moto2 a jobb amugy érdekes mert pont fordítva kellene lennie
Én a bonyolultabra gondoltam az elejétől kezdeve!
Azért mondtam hogy azt szerintem nem tudom megcsinálni.
Az egyhelyből indulósat talán talán gyakorlások után megtudom!
indul a GP, söröket bekésziteni
úgy a legegyszerűbb ha állóhelyzetbe kezdesz kaparni aztán lassan engeded felfele az elsőféket, aztán a kormnnyal játszol h. ne dölj el és lehet figurázni közbe meg köröket csinálni úgy h. közbe nem ér le a lábad
de amire te gondolsz az meg a powerslide, azt meg kanyarban csinálják elsőfék enyhén, nagyobb hátsófék vagy 2 vissza amig meg nem csúszik a fara aztán kontroláltan ráadagolni a gázt, de az már nem egyszerű aszfalton
Oszt hogy kell ezt csinálni?
Hátsófékkel megcsúsztatod kereszbe, utánna kis elsőfék és rádobod a gázt (kuplunggal)?