ha valaki megosztja egy közösségi portálon az adatait,e-mail címét,ne beszéljen személyiségi jogokról!na és amikor felhívnak,e-mail eznek,a választsok alkalmval a politikai megbizottak,nekik ki adott felhatalmazást erre?az internet világában már ne várjon senki inkognitót,vagy egyszerűen kerülje ezt a területet
Erre csak annyit írnék, h birom a Hbme-t is meg az AMA-t is küldhetnek annyi emilt, ami csak belefér, ha pont ráérek, elmegyek a szervezkedésükre tök pártatlanul, mert azt vallom , h egyik is , másik is a mi kutyánk kölyke
nekem már azért sem éri meg mert sogorom tud hozni fehérzsírt ami drágább jóval mint ez a fakon-spray és nagyon jó tapadású és kenésű. Szinte ugyan olyan mint a lánc-spray csak ezt másgépeknél használják és jóval drágább. (de ingyírvan) és ez nem kérdés hogy inkább várok rá kicsit mint hogy most megvegyem 2500-ért.
hát nekem megér annyit, de télre nem ilyet veszek, mert minden motorozás után fújhatok, de nyáron nekem ez jön be legjobban, jah és 1 évet kibírt nekem 1 flakon MOL
Ha valaki tudná, hogy miről van szó, nem írkálna ilyeneket. Mielőtt valaki gép elé ül és pocskondiázni kezd, legalább tájékozódjon előtte, és ne csak az egyik fél verzióját ismerje meg.
Ismerös fogta, nekem csak állami jegyem van/volt idén kb. 3-4 alkalommal voltam kint, akkor is inkább a sörös üveget fogtam egyszer fogtam egy ~3-as süllőt meg egy 2-es pontyot piócával.
Az a baj, hogy az Ama- alföldi motoros alapítvány 4 tagja anno a hbme honlapjához admin joggal hozzáfértek és a hbme és az összes felregisztrált tag személyi jogait megsértve másolták ki az emil címeket, hiszen ahhoz hogy ők körüzenetet küldjenek nekem regelnem kelett volna hozzájuk az én szabad jogomnál fogva, de úgyanigy másnak is, demivel nem regeltünk nekik egyszerűbb volt ellopni több mint 600 ember emiljét!
Amit a habme másfél év munkával szerezett meg nekik meg egy szerű Ctrl c meg crtl v!
Így könnyű......
Debrecen és környéki motorosok hmmm érdekes, eddig volt egy jó egyesület, de mivel nem mindenki lehet elnök vagy ami akar így jó páran vándorlók lettek és barátságokat tesznek tönkre, miközben infokat lopnak és jogtalanul használják fel mások emil címjeit, ami engem illet felháborító, hogy ilyen úton toboroznak! Rendben csináljanak egy másik motoros társadalmat, de mért kell köpködni és fikázni és pofa alapján válogatni. Jah meg leszólni a másikat de mind1 ilyenek a vidékiek mi......
Sziasztok, nyílt egy új rész a fórumon: Motorosok horgászbottal! Ezt a rész én kértem, mivel tudom sokan horgásznak. Szeretném ha benépesítenénk, ha tudtok jó tavakat, folyókat hol lehet jókat horgászni esetleg infókat a tóról: jegyár, halfajták, nyitvatartás stb., illetve milyen útvonalon lehet megközelíteni, legyen az földút vagy rendes út? ! Illetve lehet szervezni közös találkozókat is Szóval hajrá
Most néztem a MOL-kuzon hogy a molos lánc-spray 2500ft.
Gondolom hogy csak ott ilyen drága amúgy boltokba olcsóbb.
Nem de?
Amit a habme másfél év munkával szerezett meg nekik meg egy szerű Ctrl c meg crtl v!
Így könnyű......
Mondjuk én idén nem sokat voltam lent.
beszart az mz,hiányzik TEREP...