Hát azért az útiköltség mindenképpen mínusz lenne számomra. Ha én megyek akkor is, ha ők hozzák akkor is. Az még belefér hogy annyit előre utaljak. Ha meg ne adj isten átbasznának, még mindig csak 20E-t dobtam ki az ablakon, nem 80-at.
100% Én még motort soha nem hagytam ott sehol amit kinéztem. A Husqvarna egy kirívó eset volt azt inkább nem számolom a többi közé. Amúgy meg ez most egy patt helyzet. Te elmernél utalni egy vadidegennek 80E-et?
Az utiköltség...Mert ugye az meg neked se buli, ha te kifizeted az én utiköltségemet utána meg nem úgy alakul, hogy nem evszed meg...hülye lennél te is fizetni..én meg elvinni...
szerintem ésszerűbb lenne, ha elhalasztanánk..vagyis én így gondolom..nincsen kedvem szarrá ázni, meg félek, hogy olyan dagonyába ami most van kint, már nem menne el a DT ezekkel a ratyi gumikkal...amúgy is beteg vagyok..áhh nem tudom, hogy mit csináljak
Majd megmondja a srác. Mikor felajánlotta, hogy elhozzák, mondta hogy biztosíték képen valamennyi pénzt utaljak előre nekik. Jó gondoltam egy oda vissza útiköltséget kapnak az szerintem elég biztosíték hogy potyára jönnek. Na most tegnap írja hogy Ő 60-80E-re gondolt. Írtam neki, hogy ennyit biztos nem utalok el előre a semmibe, a látatlanba. Most várom a válaszát, hogy oda-vissza üzemanyag költséggel beérik-e. Ha nem akkor nincs biznisz, de tuti 60E-et el nem utalok, 80E-et meg aztán pláne nem.