Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jóreggelt, ejnye de másnapos vagyok szar idő is van, eddig nem alakul jól a napom....
oké, nekem se nagyon van kedv, ha eláll legfeljebb kinézek egyedül a másik drz-sel ha lesz kedve, ha nem énse megyek...
Hát azért az útiköltség mindenképpen mínusz lenne számomra. Ha én megyek akkor is, ha ők hozzák akkor is. Az még belefér hogy annyit előre utaljak. Ha meg ne adj isten átbasznának, még mindig csak 20E-t dobtam ki az ablakon, nem 80-at.
Pont ezért írtam, hogy hülye lennél ha fizetnél...akár 1 forintot is...motort úgy érdemes megvenni, hogy te elmész és megnézed..
100% Én még motort soha nem hagytam ott sehol amit kinéztem. A Husqvarna egy kirívó eset volt azt inkább nem számolom a többi közé. Amúgy meg ez most egy patt helyzet. Te elmernél utalni egy vadidegennek 80E-et?
Hogy szíjjon le..
Kicsit beállt az ősz rendesen.
Jóvan, hogy fizetnéd az utiköltséget...De ennyire biztos vagy bene, hoyg megvennéd?
Gabi..elgondolkoztam..a afsznak van kedve betegen megázni....majd megyek máskor...Már bocs, hogy így variálok...
Olvass vissza mit írtam pontosan.
Neked ment az előző.
Az utiköltség...Mert ugye az meg neked se buli, ha te kifizeted az én utiköltségemet utána meg nem úgy alakul, hogy nem evszed meg...hülye lennél te is fizetni..én meg elvinni...
Milyen pénzed?
Sebaj, keresek akkor tovább. De nem lenne jó elutalok 80 rugót oszt se pénz se motor.
Én is így vagyok vele. Ha meg enm veszik emga kkor ugrott a pénzem és az időm..
szerintem ésszerűbb lenne, ha elhalasztanánk..vagyis én így gondolom..nincsen kedvem szarrá ázni, meg félek, hogy olyan dagonyába ami most van kint, már nem menne el a DT ezekkel a ratyi gumikkal...amúgy is beteg vagyok..áhh nem tudom, hogy mit csináljak
hát énse vinném el a drz-t az ország másik végébe megmutatni h. megveszik e vagy nem
az van h. megbeszéltem 1ikkel h. ha esik akkor elmarad és majd hivjuk egymást ha elállna és akkor gó
.....potyára NEM jönnek..... A NEM szócska imént kimaradt.
De ez egy WRE. Bejönnek ezek a kis Husqik. Bár lehet csak szívnék vele, de hát na. Ebben már kicsit több kraft van.
Majd megmondja a srác. Mikor felajánlotta, hogy elhozzák, mondta hogy biztosíték képen valamennyi pénzt utaljak előre nekik. Jó gondoltam egy oda vissza útiköltséget kapnak az szerintem elég biztosíték hogy potyára jönnek. Na most tegnap írja hogy Ő 60-80E-re gondolt. Írtam neki, hogy ennyit biztos nem utalok el előre a semmibe, a látatlanba. Most várom a válaszát, hogy oda-vissza üzemanyag költséggel beérik-e. Ha nem akkor nincs biznisz, de tuti 60E-et el nem utalok, 80E-et meg aztán pláne nem.
Nem bizony..de azt mondta, hogy nem akarsz öreg motort..
Délután már hova megyünk? Többiekkel, hogy van megbeszélve?
délutánra elállhat azt mondta rádió
de akkor csak nem jön össze a dt?