Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://gokartland.hu/
erre gondolok....azert terepre nem mek :) annyira allat meg nem vok....
sztem inkább erre:
visonta gokartland
szalut koléga 17es első hátsó jöhet bármikor ócsó kopott szar is!
hella
erre gondolsz?
http://visontamx.atw.hu/
csá
a visontai pályáról van vmi infód?
én is mennék vasárnap
voltam mar kakucson meg pocson akkor szted el tudnek körözgetni itt is a kis CAT-tel?
szerelünk rá
:)
vagy viszünk gyertyát
:))

azért ott még nem tartunk, ahhoz több ember kell....
majd jövőre

ez csak egy összeröffenés, mint múlt héten, hogy egy utolsót guruljunk
király
Én is mondok egy 70%-ot.
ŰŰŰŰŰ azt hittem hogy ez vmi felvonulás lesz ami volt 2-3 évvel ezelőtt, hivatalosan rendőri kíséret ,csillagszóró meg minden ez is fasza lenne amit ti szerveztek ,csak nincs lámpás motorom amivel forgalomba lehet közlekedni
én 70% hogy megyek asszonnyal + még 2-3 haverral
nah mind1, megyünk mi még ősszel tankira úgyis
Én a millével most nem tudok mozogni, mert úgy áll benne a kilóméter,h be kellene már vinnem köt szervízre, kincs meg nem nagyon volt most arra. Szal rám ne számítsatok.
Szombat délután kimegyek lehet a bütykössel vmerre gépelni, vasárnap meg Visontára pályázni szuperlottyal.
cső
egy utolsó körözés
:9
ha nem esik
a múltkor 20-an voltunk, tök jó volt, mindenki élvezte és új arcokkal is ismerkedtünk
ezért lenne jó, ha sokan jönnétek
cső
nem hinném h. leállítják, ha visszaolvasol akkor megtalálod róla a részleteket, gza nevű felhasználó írta h. lesz ez a gurulás, de nem lesz rendőri kíséret meg útlezárás szerintem
Hány órakor lesz ez a felvonulás , forgalom le lesz állítva me ha igen pitbike-val csapok egy kört én is
hát vmi utolsó utáni nagyobb debreceni megmozdulás mielőtt jön a még hidegebb
de majd visszateszem az enduro szettet aztán akkor meg iránya határ
Hy !Csak nem valami felvonulás lesz ?
akkor én kérek elnézést
ti nem jösztök erre a szombati gurujkára?
És tényleg. No ez jó eset volt arra, hogy ne vágjam rá egyből minden ismeretlen motorra, hogy "kínai vacak". Ennek is azt hittem először mikor megláttam tegnap.
Beírod a gugliba , h ajp motor hungary. Anno a husaberg szalonban láttam ilyen kis motorokat.
Az franko. Igazából tegnap akadtam erre a motorra, el is kezdtem keresgélni róla infókat. Persze javarészt csak külföldi oldalakon írnak róla így aztán olyan rengeteget nem tudtam informálódni. Annyit tudtam meg, hogy Portugál.
A portugálok csinálják, a blokkja japán, minden van hozzá, van hazai importőre is .
sose láttam még ilyet sztem ne vedd, lehet nincs hozzá semmise
Jól teszed.