ŰŰŰŰŰ azt hittem hogy ez vmi felvonulás lesz ami volt 2-3 évvel ezelőtt, hivatalosan rendőri kíséret ,csillagszóró meg minden ez is fasza lenne amit ti szerveztek ,csak nincs lámpás motorom amivel forgalomba lehet közlekedni
Én a millével most nem tudok mozogni, mert úgy áll benne a kilóméter,h be kellene már vinnem köt szervízre, kincs meg nem nagyon volt most arra. Szal rám ne számítsatok.
Szombat délután kimegyek lehet a bütykössel vmerre gépelni, vasárnap meg Visontára pályázni szuperlottyal.
cső
egy utolsó körözés
:9
ha nem esik
:)
a múltkor 20-an voltunk, tök jó volt, mindenki élvezte és új arcokkal is ismerkedtünk
ezért lenne jó, ha sokan jönnétek
:)
cső
nem hinném h. leállítják, ha visszaolvasol akkor megtalálod róla a részleteket, gza nevű felhasználó írta h. lesz ez a gurulás, de nem lesz rendőri kíséret meg útlezárás szerintem
És tényleg. No ez jó eset volt arra, hogy ne vágjam rá egyből minden ismeretlen motorra, hogy "kínai vacak". Ennek is azt hittem először mikor megláttam tegnap.
Az franko. Igazából tegnap akadtam erre a motorra, el is kezdtem keresgélni róla infókat. Persze javarészt csak külföldi oldalakon írnak róla így aztán olyan rengeteget nem tudtam informálódni. Annyit tudtam meg, hogy Portugál.
erre gondolok....azert terepre nem mek :) annyira allat meg nem vok....