Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva! Sok embernek csinálta már itt Gumipók, legutóbb Phoenix87-nek, és nincsne rá panasza.
Szevasztok!
Segítségeteket szeretném kérni,ugyanis a motorommal elértük a 30E Km-t és aktuális lenne a szerviz.Ráadásul a motort nem rég vettem és nem ismerem az előéletét úgy,hogy mindenképp szeretném átnézetni,viszont nem ismerek olyan helyet ahol megbízható lelkiismeretes szerelők lennének,a márka szerviz már nem aktuális,mert a gép 10éves és nem látom értelmét főleg,hogy nem akarok 6000Ft/órás munka díjat fizetni! Debrecen és környéke érdekel. Honda nt650v (deauville) mindenkinek előre is köszi!
Hello mindenkinek!
Ma is jól megáztam!
roleeka látom "csalód" van! Szép gép!
Sziasztok egy kis vidi Máriapócsról!
http://youtu.be/_Cjyxd_iWZ0
ÁÁ köszönöm ezt a nagyon kedves ajánlatot, de én csak olyannal vállalnám a főldművelíst ami legalább 30 lovas, mocskos nagy bütykös gumijai vannak és megy mint a barom. És lehessen vele felborulni is.
Úgy is nevezhetjük..Nem gyors viszont legalább hasznos.Fel sem lehet borulni vele..Szép lassan kell menni utánna és csavargatni a gázt..
Máskor legyél illedelmes kisfiam és add oda nagyinak a hatost, azzal hamarabb megjárja.
ja, az amivel a nagyanyám szokott bevásárolni járni.

kosár van a hátulján
Mifelénk robi az a robogó. Tudod amin a gázt kell húzni csak.
LoL

a robi az egy rotációs kapa szkráccs :) 300 Ha meg 300*10.000m2

karácsonyig ellenél vele
Van enduród vagy mi?
De jó hogy mondod..Épp ki kellene menni a telekre a hétvégén robizni..Akkor ezt meg is beszéltük.. Szólj és odaadom a kulcsot,nem sok vagy 300Ha.
úgy ahogy mondja
Olyan kellően nyálkás sáros kint minden uhhrisssten de mennék már ki valami géppel széjjelművelni a főődet.
*Debrecenben
Sziasztok. Rozálkámnak keresek Debrecen egy motornyi helyet. Ha vki tud segíteni, kérem jelezze
megoldjuk
Áhj Gabi..valószínű mégsem jó a jövőhét szombat..keresztapámék lagzija lesz Délután 4-kor..gondolom nem korán reggel indulnánk..mondjuk még úgy is húzós lenne.
Sziasztok!
Ha lenne akkor biztosan felismerhető lennél..Majd intézek valahová 100wattos neonos világítást és akkor megnézem