Szevasztok!
Segítségeteket szeretném kérni,ugyanis a motorommal elértük a 30E Km-t és aktuális lenne a szerviz.Ráadásul a motort nem rég vettem és nem ismerem az előéletét úgy,hogy mindenképp szeretném átnézetni,viszont nem ismerek olyan helyet ahol megbízható lelkiismeretes szerelők lennének,a márka szerviz már nem aktuális,mert a gép 10éves és nem látom értelmét főleg,hogy nem akarok 6000Ft/órás munka díjat fizetni! Debrecen és környéke érdekel. Honda nt650v (deauville) mindenkinek előre is köszi!
ÁÁ köszönöm ezt a nagyon kedves ajánlatot, de én csak olyannal vállalnám a főldművelíst ami legalább 30 lovas, mocskos nagy bütykös gumijai vannak és megy mint a barom. És lehessen vele felborulni is.
Áhj Gabi..valószínű mégsem jó a jövőhét szombat..keresztapámék lagzija lesz Délután 4-kor..gondolom nem korán reggel indulnánk..mondjuk még úgy is húzós lenne.
Segítségeteket szeretném kérni,ugyanis a motorommal elértük a 30E Km-t és aktuális lenne a szerviz.Ráadásul a motort nem rég vettem és nem ismerem az előéletét úgy,hogy mindenképp szeretném átnézetni,viszont nem ismerek olyan helyet ahol megbízható lelkiismeretes szerelők lennének,a márka szerviz már nem aktuális,mert a gép 10éves és nem látom értelmét főleg,hogy nem akarok 6000Ft/órás munka díjat fizetni! Debrecen és környéke érdekel. Honda nt650v (deauville) mindenkinek előre is köszi!
Ma is jól megáztam!
roleeka látom "csalód" van! Szép gép!
http://youtu.be/_Cjyxd_iWZ0
kosár van a hátulján
a robi az egy rotációs kapa szkráccs :) 300 Ha meg 300*10.000m2
karácsonyig ellenél vele