Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és amúgy menegettél már susnyás-terepesbe... valahol-valamikor ?
nekem anno balubácsi mondta a bugyira a bugyellárist.... ha jól emlékszem... vagy nem... de az biztos
Sziasztok!

Szeretném felhívni figyelmeteket egy Montenegrói túrára.
Részletek itt:
http://www.kantavar.hu/reszlet...
A píztárcát hívják bugyellárisnak, vagy én tévedek?
Ja........szeretem csereberélni. Na jó amúgy nem. Csak egyszerűen azt vettem észre, hogy már nem kifejezetten vonz a száguldás és az utcai motorozás. Inkább az off-road. Sárba be sárból ki, erdőbe be erdőből ki, télen meg hóba be hóból ki. Csak még sajna nem tudtam eldönteni milyen gépet vegyek. Bár volt egy tt-r 250 ami érdekelt volna, de bevágta a tulaj, hogy "mostanában kicsit szaraxik a gép, be kéne a gyújtását állítani"
Jó akkor köszönöm ezt nem kérem.
de amúgy

olvasgattam hogy úgy cseréled a motorokat mint más a bugyellárist
Akkor jön nemsoká a kisnünü?
juj de faszányos hétvége volt ez

kidurrant a gumim
Szevasztok.
Hűha de halott a topic kérem szépen.

roekjozsi egészen véletlen nem jársz mostanában valamikor a DR-el Debrecenben? Jó lenne közelebbről szemügyre venni meg ilyenek.
Szia! Ha van kedved, lesz ma egy motoros lagzi fél 5kor gyülekezünk a Petőfi téri házasságkötő teremnél.
www.hbmotorosok.hu ide regizz, szoktak hírlevelet küldeni, szokott motoros esküvő lenni, pl: most szombaton is lesz
Hali nemtudtok mostanában valami mocis felvonulást debrecenben vagy a környékén?
Jó lenne ez a Rabócsring, de mégsem, supermotonak még elmegy, de nagyon picike kis aszfaltcsík a 600 osknak meg a sportosabb motoroknak, én 1 szer elmentem a fz6 osommal de sajnos fél óra után meg is untam. Majd ha minden igaz jövőre csinálnak egy 3 km es aszfaltnyomot :) , az már döfi lesz.

Jah, ha valakinek van kedve a pénztárcájában az jövőhét pénteken nem jön délutáni motorozásra az EURO-RING re? (11000 Ft 1 órától-este 6 ig) ÍRJATOK e-mailt : piro-fox@hotmail.com
Valaki nem akar megejteni egy Tokaji vagy valami hasonló túrát a 7végén?
Köszi
gratulálunk!
Ti meg csináljatok sok fotót oszt tóljad főfele illetve élmény beszámolót is várok mi merre hány méter
Köszi na abba hiba nem lesz . .
Akkor előre is gratulálok nektek!

Aztán a tejfakasztón csapd szét magad rendesen!
Hát izé..... valami hasonló még csak októberbe fog megszületni szóval még pocaklakó de érezhetően van
Szeva Gyík!

Milyen gyerek?! Apuka lettél?
Híííí ez nagyon dúrva!
Szevasztok
NyegLeoVFR: Mi is oda mentünk volna ha nem szól közbe a gyermek így marad ismét Erdély (jövőhéten) szólóban viszont annál több motorossal az is jobb a semminél na majd máskor

Akkor jó utat..............