Ja........szeretem csereberélni. Na jó amúgy nem. Csak egyszerűen azt vettem észre, hogy már nem kifejezetten vonz a száguldás és az utcai motorozás. Inkább az off-road. Sárba be sárból ki, erdőbe be erdőből ki, télen meg hóba be hóból ki. Csak még sajna nem tudtam eldönteni milyen gépet vegyek. Bár volt egy tt-r 250 ami érdekelt volna, de bevágta a tulaj, hogy "mostanában kicsit szaraxik a gép, be kéne a gyújtását állítani"
Jó akkor köszönöm ezt nem kérem.
Jó lenne ez a Rabócsring, de mégsem, supermotonak még elmegy, de nagyon picike kis aszfaltcsík a 600 osknak meg a sportosabb motoroknak, én 1 szer elmentem a fz6 osommal de sajnos fél óra után meg is untam. Majd ha minden igaz jövőre csinálnak egy 3 km es aszfaltnyomot :) , az már döfi lesz.
Jah, ha valakinek van kedve a pénztárcájában az jövőhét pénteken nem jön délutáni motorozásra az EURO-RING re? (11000 Ft 1 órától-este 6 ig) ÍRJATOK e-mailt : piro-fox@hotmail.com
Szevasztok
NyegLeoVFR: Mi is oda mentünk volna ha nem szól közbe a gyermek így marad ismét Erdély (jövőhéten) szólóban viszont annál több motorossal az is jobb a semminél na majd máskor
Szeretném felhívni figyelmeteket egy Montenegrói túrára.
Részletek itt:
http://www.kantavar.hu/reszlet...
Lesz e még..?
Jó akkor köszönöm ezt nem kérem.
olvasgattam hogy úgy cseréled a motorokat mint más a bugyellárist
kidurrant a gumim
Hűha de halott a topic kérem szépen.
roekjozsi egészen véletlen nem jársz mostanában valamikor a DR-el Debrecenben? Jó lenne közelebbről szemügyre venni meg ilyenek.
Jah, ha valakinek van kedve a pénztárcájában az jövőhét pénteken nem jön délutáni motorozásra az EURO-RING re? (11000 Ft 1 órától-este 6 ig) ÍRJATOK e-mailt : piro-fox@hotmail.com
Aztán a tejfakasztón csapd szét magad rendesen!
Milyen gyerek?! Apuka lettél?
NyegLeoVFR: Mi is oda mentünk volna ha nem szól közbe a gyermek így marad ismét Erdély (jövőhéten) szólóban viszont annál több motorossal az is jobb a semminél na majd máskor
Akkor jó utat..............