Basszus... és az meg tudod csinázni vagy szervizbe kell vinni ja és velünk vagy a Szoboszlaiakkal mész jössz stb . akkor fasza volt tegnap,jót mociztatok volt ott is nagy eső
Megyek, csak kapjam meg addig a fizut , meg még a vasamon azt a szívócsövet is meg kéne javszerolni, mert igy elhagyom útközben az egész fejidomot lámpástól tükröstől, műszerfalastól.
Lesz valami hasonló pályázás úgy tudom, h szeptemberben is a Rabócsin. Remélem több szerencsénk lesz az idővel.
Mondták a hbmotorosok, h rendeznek az idén pályázást a diószegin is még. Tudom , h nagymotornak kicsi, de tán a semmitől csak jobb.
Jobbulást neki. Minket is végig vert az eső de ez van majd reméljük ismét sikerül össze hozni és jó idő is lesz.sztem a létszám nem lesz gond ah tegnap néztem.
+int nem tudtam odaadni a szűrőt. Mi is hazajöttünk az éjszaka a kibaszott eső miatt, meg a kisfiam is belázasodott.
Pedig király lett volna ma is ott bandázni.
Tegnap a sport1 kategória már a rajtnál állt, mikor visszahívták a pit/robogó szekciót, valami gond volt a méréssel. Utána el kezdett esni szolidan az eső...kb 10-15 perc mulva indultunk haza, de addigra szakadt az eső Mire hzaértünk Máriapócsról addigra nem volt olyan részem ami ne lenne vizes...hazaérve kb 1 liter vizet boritottam ki a csizmából! Ez tényleg nem vicc. Jókora kis zuhé volt tegnap este.
Sziasztok!
Nem tud valaki egy olcsóbb de azért kultúrált állapotú robogót eladót?Muternak kéne,kb 50-60.000ft körül.Pest körül annyi van mint a szemét,itt a környéken nem találok egyet se.
K*rva jó volt a Bakonszegi motoros felvonulás!
Jó volt a streetfighter! Jóóóóóó sok füstöt szívtam a tüdömre hogy legyen tartalék, gyengébb napokara!
Ki lett kormaolva a kis gixxi is!
egy videót nem készitett vki esetleg?