Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tényleg jó kis verseny volt

egy videót nem készitett vki esetleg?
Ehhhhen van NI!
Ő Kissssfááájjjter még.
Batizi ZSolt! Ismered? Ciberéje van.
milyen sztrítfájter volt bakonszeg cityn?:D:D
helló,
nagyon jól toltátok srácok, még nézni is élmény volt komolyan!
az esőőő meg fákkk
Miaz?
Csőőőőőcs amugy! Téged is láttni erre felé?
Basszus... és az meg tudod csinázni vagy szervizbe kell vinni ja és velünk vagy a Szoboszlaiakkal mész jössz stb . akkor fasza volt tegnap,jót mociztatok volt ott is nagy eső
Megyek, csak kapjam meg addig a fizut , meg még a vasamon azt a szívócsövet is meg kéne javszerolni, mert igy elhagyom útközben az egész fejidomot lámpástól tükröstől, műszerfalastól.
Hejjj Z akkor te jössz Transylvániába
Lesz valami hasonló pályázás úgy tudom, h szeptemberben is a Rabócsin. Remélem több szerencsénk lesz az idővel.
Mondták a hbmotorosok, h rendeznek az idén pályázást a diószegin is még. Tudom , h nagymotornak kicsi, de tán a semmitől csak jobb.
Jobbulást neki. Minket is végig vert az eső de ez van majd reméljük ismét sikerül össze hozni és jó idő is lesz.sztem a létszám nem lesz gond ah tegnap néztem.
+int nem tudtam odaadni a szűrőt. Mi is hazajöttünk az éjszaka a kibaszott eső miatt, meg a kisfiam is belázasodott.
Pedig király lett volna ma is ott bandázni.
jaja ez tényleg így van v hétköznap van kurva jó idő mi meg dolgozunk
hát elég szar lett ez a hétvége motoros szempontból.... bezzeg multhéten kánikula meg jövöhéten is az lesz tuti...
streetfighter?:D
Ja ja jó v csak az a nyamvadt eső nem kellett volna nyitott plexivel jöttem szinte végig semmit nem láttam meg mekkora víz v az úton
Tegnap a sport1 kategória már a rajtnál állt, mikor visszahívták a pit/robogó szekciót, valami gond volt a méréssel. Utána el kezdett esni szolidan az eső...kb 10-15 perc mulva indultunk haza, de addigra szakadt az eső Mire hzaértünk Máriapócsról addigra nem volt olyan részem ami ne lenne vizes...hazaérve kb 1 liter vizet boritottam ki a csizmából! Ez tényleg nem vicc. Jókora kis zuhé volt tegnap este.
Sziasztok!
Nem tud valaki egy olcsóbb de azért kultúrált állapotú robogót eladót?Muternak kéne,kb 50-60.000ft körül.Pest körül annyi van mint a szemét,itt a környéken nem találok egyet se.
a rohadt életbe, ebből se lesz ma máriapócs
K*rva jó volt a Bakonszegi motoros felvonulás!
Jó volt a streetfighter! Jóóóóóó sok füstöt szívtam a tüdömre hogy legyen tartalék, gyengébb napokara!
Ki lett kormaolva a kis gixxi is!
ha hazaértél beszámolót kérek mert holnap meg mi megyünk
úgylegyen
Jó szórakozást és jó időt
Háj jó utat jó versenyzést .
Felszárad az addig.Én is nemsoká indulok.