Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.youtube.com/view_pl...
hátha vki magára ismer...
pózman imre pit 140? . de jo volna .
ugyanott a picasa albumban keressem ugye?
Sajnos nem én voltam!
Majd egyszer hátha találkozik tekintetünk!
azt hittem hogy láttam már rossz utat szép hazánkba... de ami nagybajom meg füzesgyarmat között van....
öcsém ááá extra gázos...
már csak angyalért megérte... motor nem sok volt (igaz csak du.5-ig voltunk)

akkor hiába kaccsentottam ott egy szép szál fiatalemberre ?!?! hát nem Te vótál ?!?

08,08 békéscsaba.... elvileg motor kiállítás is lesz
Középen jólátom azot Zoli!
Most jön át hozzám...már a képáradat
Amint megérkezik, tolom fel
egy kép van fent rólam az is ilyen fasza lett

AN(y)U!

egy kérdés.. a kép bal alsó sarkában látható hölgyemény által készitett képek is közzé lesznek téve valahol ?... mert ő kattintott vagy 3mat amin elvileg rajta vagyok
Ha vannak képeitek a Máriapócsi estéről, küldjétek már el a hbmotorosok@gmail.com-ra, tennénk ki mi is a honlapra!
Köszi!
Szevasztok!

Egy kis segítséget kérnék..Kipufogóhoz kellene rozsdamentes anyagból felfogató bizbasz.. Debrecenben van valaki aki tud ilyet készíteni?Természetesen a pontos méretet meg tudom adni.
úgyy mentem volna én is, de csak nem mentünk!
Biztos jó volt.
No. Először is Képek egy órán belül a honlapon:
Képek

Másodszor is, szeretnénk minden indulót kárpótolni, tudom, h nem adhatom vissza Máriapócs hangulatát de amit tehetünk:
- ahogy az időjárás engedi, a Diószegi úton megcsináljuk a szokásos pályanapunkat a szokásos áron (3*15perc 3000Ft, és akinek fent maradt köre (tehát mindenkinek), azokat a köröket megkapja gratis. Aki még nem járt ott nálunk, képeket a fenti linken talál!
Időeredményeken dolgozom, hamarosan az is kikerül a honlapunkra: HBmotorosok
okés mostmár vgom az útkaparóig tudtam:D ha dombosfeléjársz motorozni gyere be a kocsmánkba meghívlak vmire:D
Hát végigjössz azon a homokúton az útkaparó kocsmáig, majd át a Sámsoni úton, és azon az úton tovább 1-2km és ott van jobbról a tanki hátulja.
reggelt everybody

úúú de jó volt angyalzoli szombaton végre a legjobb helyről láttam
Köszi szépen, és külön köszönet a rendezőknek, hogy lehetővé tették ezt a pálya napot, Jozy te meg ne hisztiz már légyszives
Haya talán az hogy Te sportmotoral indultál a turák közt de ha valaki azt mondja a hogy a hayabusa turamotor akkor...........
Halihó!

Fasza volt a tegnapi verseny rabócsin, nézni is nagy élmény volt!
Zé-nek, Haya-nak nagy elismerés, jól mentetek! (Zé: a kis pitbike-on jól festesz , a supermotoknak meg állat hangjuk volt )
csákány
Na lépek!
óó de szép...
veled tartok, ha megéljük....
oksa