Nem akarok mondani semmi biztosat, mert most a héten lettek személyes és családi bajaim is, de törekszek rá, h el tudjak gurulni erre az erdélyi csavargásra.
Sziasztok! Jó volt a tegnapi pályázás ......bizogyos dolgokat leszámitva ........ nem tudom hogy ki segitett felálitani a motoromat de ha valaki közületek akkor köszönöm neki!
Majd megyek valakikkel, nekem az másodlagos, az a lényeg ,h menni tudjak. A kincs volna most a fontos, azt a szaros eresvét meg ha mástnem, összedrótozom addig.
A kedves aprilia importőr természetesen kibújt a garanciális javítás alól, uh az 5éves aprilia-garancia egy szar hazugság.
üdv mindenkinek. Kinek, hogy tetszett a tegnapi álatkodás? Szerintem faca volt az esőt leszámítva . Fél 1-ig vártuk, hogy csendesedjen, de nem adta alább, így végül szétáztunk mi is . Fiad jobban van már Zoli?
nem baj, majd legközelebb... bár ki tudja mikor lesz az is majd télen legfeljebb tankin, de remélem előbb is találkozunk ettől az időtől meg őrülök...
fiadnak meg jobbulást!
és dobunk 1-Coca Colát..
És veletek?
jó volt a pihenés?
A kedves aprilia importőr természetesen kibújt a garanciális javítás alól, uh az 5éves aprilia-garancia egy szar hazugság.
Igaz nem tudott minden trükköt megmutatni (hely hiányában),
de azért látványos volt.
fiadnak meg jobbulást!