Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratula balesetmentest hol lelted,paraméterek
A mai nap eredménye
Ahoj!
Stét
Tegnap este hazafelé majdnem meg volt életem első találkozása egy őzzel!
20-30 cm-re ment el mellettem, úgy beszartam hogy ordítottam a bukómban. Nem kívánom senkinek az élményt.
Sztem szemmel látható a fejlődés már egy félnapi pályamotorozást követően is szte mindenkinél, mert a legtöbben már aznap lekarcintják a lábtartójuk alját és ledarálják a gumit a sarkáig, amit azelőtt az utcán soha nem tudtak megcsinálni.
Persze az igazi pályamájerek kint vannak hetente több alkalommal is, de nem feltétlenül kell hozzájuk mérni a mi dolgunkat.
A legtöbb közönséges utcai motorosemberke, ha havi 2-3 alkalommal betéved(szezonban persze) és ott szorgalmasan elkörözget, többet fejlődik, mint egész évben a közúton.
szép munkájuk van az biztos, nekem a robogómat csinálták!
ha az idő is engedi...
"Belépődíj nincs, egy jó beszélgetős találkozóra hívunk minden motorost. Szóljatok minden barátot ...tovább »oknak!
A honlapon azért várjuk bejelentkezéseteket, hogy vendéglátóink korrekt módon fel tudjanak készülni ellátásunkra."

http://mariapocs.virago.ro/

erre jön vki? mi szerintem megyünk a felvonulásra meg Hidi Mikire
ohhh, pedig rád számítottam!
na mind 1, mi este 9 felé egy R6-os haverral bemegyünk.
bocsi, de ma nemigen, esetleg szombaton vagy vasárnap, az valószinőbb
Csak nem innen volt valaki?

http://index.hu/bulvar/hirek/2...
Nézzétek meg nekem már dolgoztak és nagyon jó!
Sziasztok!

VTN Technika.

Karbon és egyéb mintázatok festése.Minden felületre ami festhető és lakkozható.

www.vtn-tuning.hu
Még láthatod ha eljössz Kabára. Ugyanis egy jó barátom vette meg. Hát ez van. Most már inkább a praktikusság és nagyobb felhasználhatóság a fontos nekem. Csak azt ne kérdezd meg, hogy akkor minek vettem meg a zxr-t másfél hónapra. Nem tudom.
Azigen!
Nem sokáig volt nálad!
ohhh és még látni sem láttam közelről.
Debrecenbe a külvárosba ahol kocsisok szoktak "gyorsulgatni" nem jön ki valaki?
Olyan este 9-10 fele.
phoenix87?
Amúgy én is gondokoztam már pályán de sok hátráltató,visszahúzó tényező van..Az odajutás is körülményes meg aztán ha az ember lelakja a vasat ha lábon meg nem tud mivel visszajönni..ezért jó lenne autó,utánfutó stb..
van igazságod,Balu!az biztos jobb lenne ha a közelben lenne a pálya de az utca nem tudja pótolni a pályát,az eléggé kockázatos!ezért hát megelégszem a havi egy két alkalommal,ahogy alakul,részemről amugy is az volt,hogy hétközben és sokszor hétvégén is azért dolgoztam,hogy a család mellett,tudjak motorozni,és akkor sem tudtam heti egy alkalomnál többször elővenni a vasat,akkor is csak a környéken keringtünk,szóval nekem jobb ez igy,ritka,de nagy dózis adrenalin
Egyetértek én Palival(is). Viszont a pályázás is úgy érne valamit(gondolom)ha minden hétvégén tudnál menni.Akkor lenne gyorsulás és szemmel látható fejlődés.Az,hogy kéthetente/havonta egyszer megy az ember pályára az nem rossz de szerintem kevés..Ha mogyoród környékén laknék még lehet el is gondolkodnék ezen a pálya dolgon.Így viszont minden messze van ide..
ahogy mondod harpi!az hogy mindig lesznek gyorsabbak,meg mindig így lesz,magadhoz képest kell fejlődnöd,soha ne azt nézd,hogy a másik gyorsabb,előbb utóbb te is én is elérjük azt az időt!ez csak a pályázással eltöltött időtől függ !a lényeg,hogy jó élményekkel térjünk haza és akkor alig várod a következőt!ez ojan mint a drog,ha rászoksz valahogy mindig előteremted a rávalót,és egyre többet méssz,és akkor jönnek a jó körök!
Ok oks. Várom.
Hát igazából haverék összeresztették a DT-vel és annyi volt, hogy pár méteren a dt egy keréknyi távval vezetett aztán elhúzott a ttr. Viszont ez valszeg annak köszönhető, hogy a DT-s srác jobban tudott rajtolni. Legalábbis az Ő meglátása szerint. Holnap majd személyese n is kipróbálom mindkettőt és akkor leírom én mit tapasztaltam.