Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

há ja ha tudod kűdd el Pétyunknak
Láttam ma Debrecenbe 2 z-s kollégát akik nem ismerősek vajon kik lehetnek . ha kijárnék a bódégához biztos vágnám .
Hűűha akkor én valahol lemaradtam
De mááá mikor .
tiszta apja.. akkor kiderűlt,hogy kislány lesz
nem is úgy vettem
Itt van Borsi Panna
Persze nem szemrehányásként írtam
Köszönöm!
Nem jártunk arra ahol kipróbálhattad volna.. Városban felajánlottam de ott meg azt mondtad nem lehet kipróbálni.. Mondjuk van benne valami..
sok balesetmentes km-rt
csak ne úgy mint az áprilist megnéztem jó szép lett az új cbf
Köszönöm szépen mindenkinek!
Természetesen lehet..egyszer ütközünk és kipróbálod..
Ja igen és balesetmentest majd jól kiprószálom ha lehet
gratula hozzá! szép gép, mintegyúúj
Balesetmentest
Teherárufuvarozó volt már akkor is mikor én jártam oda suliba..Kb.a faterral lehet egykorú.A fia és a felesége is motorozik..Mondjuk nem mennek nagy távokat.Idén ezzel a motorral kétszer volt egerben..Ez magyarázza,hogy miért van benne ilyen kevés kilóméter.
Elég faszányosan megy,mondjuk 143 pacit és 100pár nm nyomatékot ígér az adattábla.Kényelmes is,az apriliáról örültem,hogy leszálltam miután hazahoztam jazzberényből..Ezzel még egy db-cegléd távot le tudtam volna menni gond nélkűl..
Jaja,van új cbf,jövőhéten beviszem a tesztet a montira és ha lesz időd arra fordulsz és elviszed.Majd visszakerűl..
Bevinném de holnap megyek Tündéék és majd csak vasárnap jövök vissza szerintem
van új cbf 1000 . nem is tudtam
És hogy megy azem ismerem de nem ugrik be az arca szerintem az jó fogyasztás
13 litert tankoltam és jöttem vele kb.180 kilómétert javarészt 100-140 között.Még kb félig van a tank a műszer szerint.
Köszi! Nézegettem a cbf1000-et is de elég húzós árban vannak még mindíg..Mondjuk most kijött az új így lehet kicsit megindul az áruk lefelé..
Ismerted bocskaikertben Veres Ferit?Na az övé volt a motor..
Kuk Krisztiék mellett laktak nem sokkal,a régi sulival szemben.
Mi a fogyasztás
Baszd meg jó fasza . jó vétel még egyszer gratula most aztán irigyellek ha én nem cserélném le addig átveszem majd ha megunod ilyesmire vágynék vagy cbf 1000 jó kis túra masinára . .
Beszarsz..Bocskaikerti volt az első tulaj csak tegnap este betolta a yamaha zakarhoz ceglédre mert beszámították neki egy r1-be.Tegnap hívtuk a kereskedést és azt mondták 1,2-be péntekig elvihető..Ma délelőtt már volt gazdája a motornak és csak a volt tulaj közbenjárására sikerűlt nekem megvennem.
2004.márciusi a motor és most van benne 12300km.Szervízkönyves,magyarországi.A yamaha máthénál lett véve asszem.
Köszönöm a gratulációt Ahhoz képest,hogy karbis igen jó fogyasztást mutat eddig..