Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva!
Köszi de az aztán végképp nem adja..Néha-néha elmegyünk az asszonnyal kerülni egyet és hosszabb távon az még egy embernek is kényelmetlen lenne nemhogy kettőnek..
Azért köszi a tippet.
szerintem vegyél supermotot, probléma megoldva télen nyáron mehetsz vele, akár csövön is, 150nél többel ugyse nagyon akarsz/tudsz majd menni vele jah meg jó utcára, pályára de még tankira is
Hejj!
Ne is mondjátok a sünöket, tegnap bementem estefele B.újfaluba löttem 3 kört oda vissza a városba (szépen mentem) oszt hát nem kijöttek azok a mocskos sünök.
Egy motoros rendör kezdet el hirtelennyében cirkálni meg egy ford teli sünnel!El mentem a rendörkocsi mellett(azt sem tudták hogy lassítsanak,hogy bevárjanak) úgynéztek,mint akit megakarnak ölni.
Nincs ebből gond,azért írtam ide,hogy mindenki elmondhassa a véleményét,adjon tanácsokat stb.
Megnézem magamnak az az r1-et aztán nem feltétlen muszály megvenni..Ha nagyon tré állapotban van akkor megyek tovább és találok más motort is.
Motor van dögivel aki meg venni akar az épp csak alig-alig.
Nem írtam volna semmit, ha nem itt kérsz tanácsokat.
Ami R1-et egy gurtniért tudsz venni, arra rövid időn belül rálocsolsz még vagy ötkilót, azt meg valszeg a benzinpénzből kell elvonni.
Mind1, én nem látok ebben racionalitást.
Egy valag pénz... Tavaly 1,5ért vettem az apriliát most meg 1 misiért tudok yamaha r1-et.Ez az az összeg amit rászánok és még bőven tudok motorozni vele akár utcán akár pályán.
Azért nem látom benne a logikát, mert most kiadni egy valag pénzt egy szuperbájkra azért, h odahaza a garázsba huzigálod a gázt, meg videózod, mikor véletlenül elmégy motorozni 90-100zal óvatosba pőcsikézni, közben téli időszakban pityeregni, h az átírás- gépjárműadó- szervizelés elviszi a pénzt, szal nekem ez így összerakhatatlan.
Biztos én nem vágom jól, de én inkább azért veszek motort, h nyelezzem-szétforgassam- kerekezzem, ha közúton cinkes, akkor inkább a pályán. Persze biztos van , aki birtokolni szeret inkább egy ilyen erőgépet, és másodlagos, h maximálisan kihasználja.
Egy hatkilóssal is bőven be lehet vonatni a jogosítványt illetve ha a rendőrnek nem tetszik valami akár egy nagyrobeszre is ír olyan csekket,hogy az eszem elmegy..Attól,hogy valakinek ezres gépe van még nem muszály minden utcasarkon 200 kilóval fordulni..Bár ez csak az én sekélyes magyarázkodásom..
Már lehet, h lassan megbánja.
Ez van.
Egyre inkább bealkonyul az utcai állatkodásnak.
De még ha nem is húzod parasztba, csak hangos a a kipuff v döntve van kicsit a rencám, v bármi nemteccik a rendőrnek, mingyá' jön a soknullás csek
Nem baj. Aki teheti, vegyen minél nagyobb motort! . Van lóvé szarásig
Napot kivánok!

Zé utolsó előtti mondata mostanában , egyre többször elgondolkodtat engem is, pont igy érzek én is , egyszerűen nincs kedvem előszedni a motort , pont ezek miatt marad a robogó..
Miért ne? Ha te sem használod ki a motorodban lévő potenciált akkor miért vettél ezres gépet?
Sp2,kawa 10-12 stb! Balu mi vagy te gost rider!? Ezeket a motorokat soha nem fogod kihasználni közúton! Csak a pályán!Ha oda nem akarsz menni akkor meg minek vennéd meg ?
nem sok beleszolasom van , de . okos gondolat!
Az lenne az optimális ha két motor állna a garázsban..Egy utcára,egy pedig a pályára.Talán kevesebb lenne az önjelölt kamikáze az utakon.
Az a baj,hogy a pályamotorozásnál is van rengeteg olyan költség ami elég megterhelő..Pályabérlet,odaút,visszaút.Kocsi,utánfutó stb..Ez azért mind elég megterhelő költség..Persze az is egy jó dolog,hogy nincs traktoros,nincs kátyú,nincs teleszart út..stb
Pedig manapság már pályázni olcsóbba van mint sportmotorral verni az uccán. Nincs teljadó, biztositás, büntetés,szar minőségü utak, halálos baleset. Ezzel szemben pályán van hibátlan aszfalt, bukótér, fejlődés, határon motorozás, élvezetes racingszituáció.
Írom ezt úgy, h levertem már a közúton vagy százötvenezret, ott a rendszámos szekér a garázsban, de már soxor ránézni sincs kedvem, mert a sünök, meg a csomó zavaró körülmény elbassza a motorozás örömét.
De azt csinálsz a pénzeddel, amit akarsz.
Ááá nem nagyon van az az isten,hogy robogót vegyek.. Pálya amúgy sincs itt a közelben,arra,hogy a ringre járjak pályázni meg végképp nincs pénzem..
Sztem vegyél egy rendszámos maxirobeszt utcára, a többiből meg egy olcsóbb pályamotort.
Tenx, má' fel is híttam
elkűdve
Nem, mert a multkori telefonomat leejtettem a templomról és elmult a kijelzője, pont a telóra volt mentve.
lehet van, nemtudom, hivd fel, tudod a számját?
Ram-air csöve nincsen neki?
http://www.youtube.com/watch?v...

de szép!

óóóóóóóóóóóóóóóóó
A v2-es hondával csak az a bajom,hogy elég drága még használtan is..Amúgy szép gép meg jó is..Mondjuk ezeknél a gépeknél a kényelem mint olyan másodrangú szempont..
Természetesen ami még dönteni fog az az ár,az lesz amelyiket jobb árban tudom megvenni minnél jobb állapotban.