Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hú az már tényleg rég lehetett mostanában nem nagyon jártam arra
akkor nem is ismersz mi? meg te nem is motorozol...mi az a motor? meg milyen oldal az a sportmotor?
akkor ugyis letagadom majd magam
ezt jól leírtam...
Akkor még nem találkozmert hála istennek nem döglött még be semmi...ha visszafog, megyek hozzád osztán kötelező lesz JÓL megcsinálni...
nembiztos, mert velem akkor találkozol ha bedöglik amit ott vásároltál
Csak amúgy azért kérdeztem, metr akkor tuti ismerjük egymást, még a válság előtt sokat vásároltam ott. Legutóbb 106 ezer forintért vásároltam...
nemtitoka csak mittomén
Okés psszt...de mé titok a kiléted?
psszt
Jaaa értem, a háttérből figyelsz. Amúgy te a Lansoft-ba dolgozol nem?
Neked is!
Köszi, gyakorolgatok. A szezon végén ígyis-úgyis láncszett csere lesz, szóval míg ez van rajta addig tanulom meg. Az okosok szerint pár hónap gyakorlás, és a váilágból kimegyek keréken. Amúgy láttalak a múltkor tankin, arra jártam és benéztem, hogy kik vannak ott, és mikor jöttem elfele akkor mentél befele...Már nem most volt, de tuti te voltál, mert a motor si stimmelt meg a terep mintás nadrág is... Kented neki te is.
nem rég , csak nem irtam , de figyelek ám
estét!
láttam a videód, már sokkal jobban nyomod grat!
Neked is Rég jártál erre...
Hééj a tied az a KTM? Kb 10 percig néztem.....nagyon szép...
joestét az uraknak
nem tudom Titi barátom ! de ez segíthet--->http://koponyeg.hu/ remélem jól van a gépem,még szerencse h a kulcsot nem hagytam benne,amilyen biztonságos az őrzés
Köszi! Reméljük jó idő lesz holnap...
Szia! Én voltam ma is, és holnap is megyek a felvonulásra. Ja és szép a Z750...:)
Sziasztok!
Gyertek Nyírábrányba motorkiállításra, mindenkit szeretettel várunk, holnap du 2-től felvonulás!
link
Jó utat, sok szerencsét, vigyázzatok magatokra!
Jó utat és vigyázzatok magatokra.
Nah, leléptem Székelyországba, majd küldök képeslapot.
Legyetek rosszak!
Háááájjj!
Pont faszán néz ki az időjárkálás, de azé' egy esőruhát tegyé' oda!