Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és hova jártál egyetem előtt? mechwartba?
gépészmérnők
azt tom h egyetemre jársz....vagyis gondoltam...oszt akk mi leszel ha nagy leszel?
az igen jól tolod! Hát én tuti nem bírnám ugy!
egyetemre járok, amellet lehet melózni nem kell oda mindig bejárni
de akk te most h jársz suliba vagy most h csinálod a dolgot?
de azt is én fizetem továbbra is diákmunkából...
2 év diákmunkával 460ezeret szedtem össze, többi hitel
Hajátok beszarok ha ezt elmondom!: Apám nagy motoros volt régen sok motorja volt meg minden de azt csak mama mondta el hogy ő tanította meg motorozni meg mama hozta haza apának az újmotort mikór megveték!Kurva nagy elképzeltem mamát veretni én ugy röhögtem! apától meg megkérdeztem és ő is mondta hogy így volt! Szal nagy motoros nagyanyám lehet ezért is támogat! Köszi mama
osztán neked mibül van a déjerzéj? bankrablás? vagy talán nemesfém lopás?
ááhh azok nem mi vótunk mink már abbafejeztük a piszkos dógokat..
jah a multkor ti húztátok ki azt a bankautómatát?
mire?
Majd rájössz.
nem mondom h igen mer lecsuknak... amúgy tisztességes úton szerzik a pénzt nah meg én is szoktam néha néha szerezni.... ha hiszitek ha nem...
nyomtatjátok mi?! Ti is?
hát ja..
inkább hála szüleidnek, mamádnak
a fasztot...én buli nélkül? lehetetlen..a buli meg a motorozás meg a vásárlás..azok nagyon mennek...már csak pénz kell rá..de általában van hála istennek...
de rendes tőled
na jól van akkór itt az ideje be protezsálak téged is mamához!
így jártál..bár nyár vége fele anyámék már unták a dolgot...mindig húzta a száját anya mikor adta a pénzt....de ha ő nem adott mentem apához és cserébe mehetett a motorral dolgozni...
Hát ne bulizzál.
érdekes nmekem sose adtak benzinre pénzt, még a mx-be se.... mindig megdolgoztam érte