Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nah én a pszichológián sztem át megyek...bér ki tudja....de azértn durva h 3 ponttal..
Szomszédom a pszichológiai teszten vérzett el 3 ponttal gecó. De legalább nem lesz sün a szomszédom.
simán... imádkozz h elkérjem mert ah nem kérem akkor már számíthatsz a csekkre...
megállítol aztán elkéred a motort 1 körre ha nem adom megbüntetsz, mi?
nekem hálistennek nincsen semmi olyan problémám eddig ami miatt nem mehetnék... remélem nem is lesz
Picsába inen is !
oszt én ha megállítalak jó megbüntetlek... dehogy...
Én is rendör akartam lenni oszt nem lehetek mert csipő problémáim voltak ozt nem lehet az alkalmasággi miatt!Faszkivan pedig én is osztanám az észt az ut mellöl!
csak viccelek, jó ha van rendőrségnél, apehnél ismerős
majd motorral meünk oszt akik ismernek ott jön mán az apeh-os meg a köcsög sün....
ki lesztek innen utálva
hát az tuti!
fősulira nem tom engem is hoyg fognak felvenni..egy iylen hülyét mint én....
nah te APEH-os leszel én rendőr...szeretni fognak minket...
én sem nagyon akartam, úgy voltam vele nem vesznek fel, de beadtam a jelentkezést, mondom ha felvesznek megyek.. és felvettek xD
titkárnő!Amugy titkársági vezető!Ilyen buzis szakma!de hát ez van megyek az APEH-hez!
nah az fasza....ő nem akar egyetemre menni..de az annyáék úgyis rá fogják erőltetni...
Az szopás! Milyen szakmát teszel?
nem egy könnyű iskola volt, de nem bántam meg h. oda mentem, itt egyetemen szinte megélek abból amit ott tanultam...
Engem a ponthatár emeléssel nem vettek fel fősuliba! Most teszek szakmát azzal kapok pontokat majd utánna megpróbálom a fösulit még 1*!
te kis okoska..am haverom si oda jár most gépészmérnöki szakra..de nem naon bírja...szerinte nagyon nehéz...hát nem tom...
nekem jó lesz gimi után a rendőrség..megy a tököm egyetemre..max fősuli de még az se tuti...
Gépész büszkén ted életed erre adj szerszámot a dolgos kezekbe meg sokszorozza az erőt teremtve boldog szép jövöt ................
eltaláltad
hallod, ezt nem sok ember bírná amit én csinálok, van úgy hogy megyek melózni reggel 6re, melózok 12ig, 1re megyek suliba, és bentvagyik este 6-7-8ig is náha, meg fordítva, reggel 8tól meló, aztán 12-13tól meló amig bírom..