Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esetleg íves felújítás. Összes korom el fog tűnni.
szerintem kénsavat neki , attól jobb megoldás nincs, ha az nem oldja ki belőle a dzsuvát akkor semmi
Hát nekem sincs fingom sem arra nem gondoltam!Valami kikeverek valami vegyifegyvert ellene!
Nem tudom. Én csak abból indultam ki, hogy hogy megy egy 2006-os DT 50 x, ami 2.5 ló, meg hogy megy egy simó. Ha a valóságbeli teljesítményre alapozok, akkor a simson még 2 ló sincs. És visszatérve a kiindulási pontra, egy enyhe 2 lóerőből, hogy ront rengeteget a gagyirezó? Leront 5 lovat és el se indul vele a motor.
Nemvágom, h mi hozza ki a kormot, talán ki kellene égetni?
ja az szerintem van 2,5-3 ló!
jó lesz az neki egyelőre tuning nélkül is, ezzel tamnuljon meg normálisan menni és akkor jöhet a tuning, vagy nagyobb vas
De Amikájé szerintem nem tuningos.
ha nem lesz kemény fagy csak akkor megyek,
holnap délelött gyere fel fórumra 9 körül és akkor eldől megyek e
lehet az még 10 ló felett is hidd el!Tuninggal de lehet!
Egy simo hogy lenne 4 lóerős, mikor egy 2006-os DT 50 2.5 ló? Kizártnak tartom.
Nem nem vagyok olyan!Persze lecsiszolomkivűlről csilogóra!Belül meg rozsda oldót folyasak?oncsek bele rozsda oldót és fogjam be a két végét és lögyböljem?a kormot leszedi? És menyibe lenne, nem kérdezted ugye?
Jah, közben beszéltem a cimborámmal, aki a derecskei Mogyorós Józsinak( aki foglalkozik galvanizálással) a cimborája, és azt mondja , h h ugy tudnák galvanizálni, ha kivül belül le van szemcseszórva v a rozsda savval lemaratva. Ha rozsdásan odaviszed elzavar vele együtt.
Nem nem, mostmár dugatyú tevékenykedik alatta!
holnap mit csinálsz? mégis jöhetsz ha tudsz...volt itthon egy fékbetét...már csak azt kéne össze rakni meg markolat jön hétfőn meg légszűrő szivacs jövőhéten jön és kész...
Amika mostmá nem szűz
4 lóerő boccs...és hidd el, hogy egy gagyi rezóvel közel nem megy úgy a simó mint egy fasza gyári pukifogóval... 7 éve van simsonom..leteszteltem már h mi9vel jó meg mivel nem...
Ja értem! szóval eddig bírta szűziesége! Jó kis naked gép a javából!
4 lóerő boccs...és hidd el, hogy egy gagyi rezóvel közel nem megy úgy a simó int egy fasza gyári pukifogóval... 7 éve van simsonom..leteszteltem már h mi9vel jó meg mivel nem...
Nem az uj, hanem az első neki. Olyan szűzjányféleség vót eddig
az új cuccok

bár az index nem igazán ilyen volt a képen ahonnan rendeltem nah mind1, mostmár ez lesz!
Az Amika új vasa?
Csákó szitu én most jöttem fel a garázsból láncot spanoltam und szűrőt olajoztam
Óóóóó E mán gyönyörűűűűű..... ez a jó kis Gézuka és még ráadásul kék is kék villám... .
Háj E!