nyáron majd össze lehetne hozni pár iylen nagy fórumtalit és csoportosan felmenni vmi iesmi helyre mint Kékestető! lenne vagy 8-10 motor az már kurva jó lenne
Nekem 125-ből van meg!amit junius 18.-án lesz kétéves!Az elött 5 évet illegálisan motorroztam a robogómmal utánna leraktam 25 ből meg vetem ezt a suzit és most ezért rakom a korlátlant!De néha ezzel is kimerészkedek közutra!
Igen sérült volt de én úgy vettem meg h meglett heggesztve meg ujra lett fesve szal ugy voltam vele h leszarom , meg semmi más baja nincsen ami egy ilyen esetleges ütközésből adódhatott volna, váz jó villa jó, egyenesen fut stb.
Az már tényleg veszélyes, én nembírnám
Hát figy én 450ért vettem az enyémet (emelővel meg ponyvával ) De azóta már ráköltöttem v 150et szal egy zxr400 ami pikkpakk állapotú megvan 600kiló simán
Egy részről azért, mert nagyon tetszenek a zxr-ek. Már régóta és ez most sincs máshogy. Csak mindkét alkalommal mikor motorvásárlás előtt álltam, drágák voltak a zxr 400-ak vagy épp lankadt volt a választék. Így lett mindkét esetben zx6r. A másik pedig, hogy nehéz és magas is nekem a hatos.
Nah jó akkor elnézést kérek mindenkitől akinek nem vettem észre h 400asa van Remélem tavasszal (igen motorskiller jolenne már tavasszal is ) összefutunk egy jó kis csapatásra!
Öhm te amugy hogy motoroztál eddig ha most jogsira kell várnod? Ak. sincs meg?
Hát figy én 450ért vettem az enyémet (emelővel meg ponyvával ) De azóta már ráköltöttem v 150et szal egy zxr400 ami pikkpakk állapotú megvan 600kiló simán